https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/koninklijke-de-kuyper/brand-manager-2/
People Select
Vacature ingevuld

Brand Manager

4+ jaar
Schiedam | 07 nov

Uitdaging

Zorgen voor internationale en nationale marktgroei en de succesvolle positionering van premium drankmerken.

Over Koninklijke de Kuyper BV

Koninklijke De Kuyper is opgericht in 1695. Het is een familiebedrijf bekend om zijn wereldwijde premium likeuren en gedistilleerd. Actief in meer dan 100 landen via een uitgebreid netwerk van importeurs. In Nederland opereert De Kuyper in het horeca en het thuisverbruik kanaal met een portfolio van internationale premium likeur- en gedistilleerd merken en heeft daarmee ambitieuze groeiplannen. Met een nieuwe CEO wordt er een nieuwe richting gekozen met als ambitie om De Kuyper een substantieel stevigere positie te bieden in de markt. Ze zijn trots op hun ondernemerschap en creëren merken die gebaseerd zijn op een goed begrip van wat consumenten motiveert. Het hoofdkantoor zit in Schiedam, heeft een platte structuur, een hands-on karakter en een echte winnaarsmentaliteit.

De functie

De Brand Manager gaat aan de slag met hoogwaardige, trending merken en is mede verantwoordelijk voor New Product Development voor deze merken. Je houdt je zowel bezig met de lokale als de internationale merken. Je bent strategisch verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en implementeren van de visie op het gebied van marketing voor deze merken. Met een paar jaar marketingervaring, bij voorkeur binnen de gedistilleerd en/of lifestyle & luxury branche weet je precies hoe je die merken succesvol in de markt kunt positioneren. De merken zijn zowel in horeca als retail actief, dus ervaring in beide is een sterke pré. Ook heb je al stappen gezet in Online Marketing en eventueel e-commerce. Met campagnes, trade shows en andere creatieve concepten weet je zo de omzet van de merken te verhogen. Je houdt je bezig met het formuleren van een duidelijk communicatie - en activatie plan en bewaakt prijs-  en budget afspraken. Als Brand Manager kom je terecht op een fris gebouwde afdeling die volop in ontwikkeling is en daardoor veel kansen voor ontwikkeling biedt. Je rapporteert aan de Global Marketing Manager Likeuren. Met je positieve energie, zelfstandige - en proactieve houding en drive pak je alle werkzaamheden die op je pad komen aan en ga je zelfstandig aan de slag.

De kandidaat

Je hebt minimaal 4 jaar marketing ervaring bij voorkeur in gedistilleerd en/of lifestyle & luxury branche, en hebt aantoonbare affiniteit met merkenbouw in de horeca. Je bent een teamplayer en sterk in communicatie. Je bent ondernemend, hands-on en draagt graag grote verantwoordelijkheid. Je wilt het verschil maken.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04