https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/klaas-puul/marketing-manager/
People Select

Marketing Manager

Vacature ingevuld
Marketing Manager
8+ jaar
Volendam | 05 jan

Wat ga je doen?

De Marketing Manager brengt marketing bij Klaas Puul in een stroomversnelling en zorgt voor inspiratie met innovatieve concepten. Jij bouwt met creatieve ideeën aan productactivatie en ontwikkelt een strategische en toekomstbestendige (categorie)visie. Je verankert marketing in de organisatie en krijgt volop de vrijheid om nieuwe koersen in te slaan, misschien wel in de richting van een eerste branded concept. De mogelijkheden zijn legio.

Allround
Klaas Puul zoekt een allround en pragmatische marketeer met ruime brand-ervaring, liefst ook internationaal. Voorgenoemde ervaring in combinatie met ervaring in vers is het meest gewenst. Jij bent iemand die zelfstandig en vanuit visie een nieuwe impuls kan brengen. Als foodie ken je alle trends, smaken en wensen van de consument. Die kennis vertaal je naar concepten die je overtuigend naar de markt brengt. Je onderzoekt (inter)nationaal de kansen en creëert intern en extern draagvlak voor innovaties. Je houdt van zelf aanpakken en komt graag op de productievloer om feeling te houden met de business

Wat biedt de organisatie jou?

Bij Klaas Puul krijg je de kans om de marketingactiviteiten van deze groeiende, internationale vers-speler vorm te geven, te professionaliseren en breed aan de slag te gaan met conceptontwikkeling en realisatie. Jij daagt het bedrijf uit om nieuwe koersen te kiezen en hebt enorm veel vrijheid om marketingkeuzes te maken. Daarbij krijg je de unieke kans om een branded concept op poten te zetten.

Jouw ervaring

  • Minimaal 8 jaar brede marketingervaring, branded en in vers
  • Internationaal georiënteerd en bij voorkeur ervaren
  • Sterk in creatieve conceptontwikkeling en merk-denken
  • Trade Marketing kennis is een plus
  • Enthousiaste foodie
  • Organisatiesensitief
  • Gedreven, nuchter en pragmatisch

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04