https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/klaas-puul/
People Select

Klaas Puul

Duurzame, gezonde en smakelijke zeevruchten

Bij de Klaas Puul Group draait alles om duurzame, gezonde en smakelijke zeevruchten. Het is een internationaal opererend bedrijf met 350 medewerkers in Noordwest Europa en 2500 medewerkers in Marokko. H2 Equity Partners is sinds 2016 eigenaar van het bedrijf. Mede-eigenaren zijn de leden van het managementteam en de familie Mooijer die het bedrijf in 1959 hebben opgericht en tot vorig jaar hebben geleid.

Experts
Klaas Puul staat voor hoge kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. De organisatie heeft grote expertise op het gebied van de vangst, de verwerking en de verkoop van Hollandse, oftewel Noordzeegarnalen. Daarnaast leveren ze tropische diepvriesgarnalen en tropische verse garnalen. Klaas Puul is een grote speler en streeft naar een top drie positie in elk van de gekozen markten. Nu zijn dat Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje. De snelgroeiende nieuwe markt van dit moment is Engeland.

Volendams familiebedrijf
H2 Equity Partners onderkent de kracht van het bedrijf en voegt daar inspiratie en de mogelijkheid te investeren aan toe. Het van oudsher Volendamse familiebedrijf, heeft daardoor nog altijd dezelfde sterke wortels en sterke waarden. Alles draait er om het no-nonsense, succesvol bedienen van klanten, samenwerken en zelf je werk oppakken. Transparant zijn en je verantwoordelijkheid nemen geeft waardering. Waar er van oudsher altijd gedacht werd in tonnages en cost plus prijscalculaties, verandert de markt op dit moment. Consumenten staan open voor nieuwe producten en innovaties. Nieuwe product-marktcombinaties geven mogelijkheden voor verdere winstgevende groei. Natuurlijk staat het product zelf daarbij altijd centraal.

Meehelpen
De organisatie is informeel, maar ambitieus en hardwerkend. Ieders inzet wordt erkend en er is een grote onderlinge hulpbereidheid, tot en met het meehelpen in de productie in de piekdrukte. De lijnen zijn kort in het bedrijf en de inzet om de klant optimaal te bedienen is groot. De medewerkers hebben een grote bedrijfstrots en onderling respect, maar dat moet je wel verdienen. Een eerlijke, open en transparante houding is hierin cruciaal.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04