https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/kiwa/senior-hr-business-partner-hr-manager-kiwa/
People Select

Senior HR Business Partner (HR Manager)

Vacature ingevuld
Senior HR Business Partner (HR Manager)
6+ jaar
Apeldoorn | 11 jun

Wat ga je doen?

Als Senior HR Business Partner rapporteer je aan de HR Director, geef je leiding aan een team van 3 en maak je onderdeel uit van diverse lokale MT’s. Jouw scope bestaat uit een grote diversiteit aan hoogopgeleide medewerkers met grotendeels een technische achtergrond. Het betreft een rol waar strategisch inzicht gecombineerd wordt met pragmatisme en projectmanagementervaring. Deze projecten vloeien voort uit de vele overnames die Kiwa doet en dus een groot cultuur aspect hebben. Je werkt nauw samen met de business en je HR collega’s. Het HR team is hecht, professioneel en gedreven.

Wij zoeken voor Kiwa een proactieve, positieve en energieke HR Business Partner met ruime ervaring in cultuur-verandertrajecten en kennis van pensioencontracten is een must. Je vaart wel bij hectiek, durft de business te challengen en durft buiten de lijnen te kleuren.

Wat biedt de organisatie jou?

Een ondernemende en leidinggevende HR rol bij een zeer snel groeiende organisatie. Een brede, zelfstandige rol met een grote mate van vrijheid.

Jouw ervaring

  • Minimaal 6 jaar ervaring als HR Business Partner
  • Ervaring met overnames, cultuurvraagstukken is een pre
  • Pragmatisch en oplossingsgericht
  • Stevige, energieke persoonlijkheid
  • Communicatief sterk en positief ingesteld
© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04