https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/kiwa/senior-hr-business-partner-fire-safety/
People Select

Senior HR Business Partner

Senior HR Business Partner
6+ jaar
Zaltbommel | 13 mrt

Wat ga je doen?

Als Senior HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor één van de divisies van Kiwa en geef je leiding aan een team van twee. Je bent lid van het MT en een volwaardig sparringpartner voor zowel de Algemeen Directeur als de managers van deze divisie. Deze rol is een mix van strategie, operatie en HR projecten. De komende periode ligt er intern focus op verdere internationalisering, optimalisatie van de afdeling en het MT, het verder ontwikkelen van opleidingsplannen en personele groei van de organisatie. Je werkt nauw samen met de business en je HR-collega’s. Het HR team is hecht, professioneel en gedreven.

Kiwa zoekt een gedreven, ambitieuze, proactieve en energieke HR Business Partner met ruime ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij kan snel handelen en legt makkelijk contact met medewerkers op alle niveaus. De Senior HR Business Partner helpt het personeelsbeleid te optimaliseren en krijgt veel ruimte voor ontwikkelingen op HR-gebied.


Wat biedt de organisatie jou?

Een ondernemende en leidinggevende rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij een zeer snel groeiende internationale, toonaangevende organisatie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Een platte organisatiestructuur en diverse trainingsmogelijkheden. Fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar.


Jouw ervaring

  • WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 6 jaar ervaring in een HRBP functie
  • Ervaring met Arbeidsrecht en Wet Poortwachter
  • Communicatief sterke teamspeler met leidinggevende ervaring
  • Oplossingsgericht, resultaatgericht, analytisch en proactief
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04