https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/keter-group/
People Select

Keter Group

Keter Group B.V.

Van trendy tuinmeubels en opbergbakken tot een handige kast of –schuur. Keter is marktleider in kunststof producten voor zowel binnen als buiten. Ze verbeteren het dagelijks leven van mensen door kwalitatief hoogstaande oplossingen te bieden voor in en om het huis.

Assortiment

Het assortiment van Keter is net zo indrukwekkend als het aantal merken dat ze in huis hebben: Curver, Keter, Allibert, Hovac, KIS en Jardin, het komt allemaal uit de koker van de Keter Group. En al die producten zijn met veel zorg ontworpen om de duurzaamheid van kunststof, een aantrekkelijk design en de ideale functionaliteit optimaal te combineren. Bij Keter kijken ze goed naar wat de consument zoekt en sluiten op deze wensen aan door constant te innoveren. Het maken van praktische en eenvoudig toepasbare producten staat centraal.

De geschiedenis van de Keter Group ligt in Jaffa (Israël) waar een klein bedrijfje zich vanaf 1948 specialiseert in het maken van plastic kammen. De Keter Group is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldspeler. Het bedrijf verkoopt zijn producten in ruim honderd landen en heeft vijftien lokale saleskantoren om alle markten effectief te bedienen. Meer dan 5.000 medewerkers zorgen voor het bewaken van de hoge kwaliteitseisen. En daar profiteren de circa 25.000 retail verkooppunten dan weer van. Keter heeft bijna alle top 250-retailers wereldwijd als klant.

Benelux

Keter Benelux is verantwoordelijk voor alle sales en marketingactiviteiten van Keter in de Benelux en heeft ambitieuze groeiplannen. Op het kantoor in Rijen en Oeselgem (B) werken nuchtere en hands-on medewerkers, die van aanpakken houden en professionaliseren om deze doelstellingen te realiseren.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04