https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/johma/national-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

National Account Manager

4+ jaar
Losser | 08 mei

Wat ga je doen?

De National Account Manager is verantwoordelijk voor het Albert Heijn-account en enkele Superunieleden. Jij krijgt alle vrijheid om naar eigen inzicht te gaan bouwen aan een lange termijn relatie met Albert Heijn. Voor dit account ga je vooral aan de slag met het groeipotentieel in het branded productportfolio. De National Account Manager maakt accountplannen, zorgt voor effectieve promoties, introduceert nieuwe concepten en is een volwaardig gesprekspartner voor de hele categorie.

Kwaliteit en ondernemerschap

Johma zoekt een ondernemende, ambitieuze en gedreven accountmanager. De ideale National Account Manager is in staat lange termijn relaties op te bouwen en hierdoor groei te laten accelereren. Sales is jouw kracht. Jij hebt het in je om vanuit een visie op de categorie sterke en hechte samenwerkingsverbanden met je klanten aan te gaan. Ervaring met Albert Heijn is daarbij een plus.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige account management rol bij een innovatief merk in vers. Een functie gericht op kwalitatief hoogwaardige producten waarbij het draait om investeren in lange termijn relaties en je met een frisse start aan de slag gaat voor het Albert Heijn-account. Een heldere toekomstvisie en een plek waar je veel vrijheid krijgt en jonge, ambitieuze en ondernemende collega’s hebt. Thuiswerken wordt aangemoedigd bij Johma.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar saleservaring in de FMCG, saleservaring op hoofdkantoorniveau
  • Ervaring met Albert Heijn is een duidelijke plus
  • Ambitieus en gedreven
  • Ondernemend en zelfstandig, communicatief sterk, analytisch en proactief

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04