https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/johma/brand-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Brand Manager

5+ jaar
Losser | 15 mrt

Wat ga je doen?

De Brand Manager bewaakt de merkuitstraling van Johma en zet nieuwe concepten en line extensions effectief in de markt op basis van trends. Hiervoor werk je op creatieve wijze en je werkt nauw samen met de Product Managers. Jij bent in staat een marketingstrategie te bepalen en vertaalt die door in concrete media en communicatie-uitingen. Je werkt resultaatgericht, analyseert de effectiviteit van jouw campagnes en optimaliseert promoties. Ervaring met het briefen en aansturen van reclame- en mediabureaus is een must. Als foodie signaleer je kansen om nieuwe gebruiksmomenten te creëren. Daarvoor maak je creatief gebruik van je marketingskills en -kennis.

Merkverantwoordelijk
Johma zoekt een professionele en gedreven marketeer met ruime ervaring in de FMCG. Jij bent analytisch, draagt merkverantwoordelijkheid en houdt van slimme, resultaatgerichte (online) communicatie. Begrip van de verswereld is cruciaal om succesvol te zijn. De Brand Manager is een echte teamspeler die graag samenwerkt en brede contacten onderhoudt, kennis deelt en bijdraagt aan de professionalisering van het bedrijf. Jij weet alle kwaliteiten van Johma te benutten in je marketingcommunicatiewerkzaamheden. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt in een innovatieve en dynamische werkomgeving.

Wat biedt de organisatie jou?

Een creatieve en strategische marketingfunctie bij een innovatief merk in vers. Een plek in een snelgroeiend bedrijf met een heldere toekomstvisie en een plek waar je veel vrijheid krijgt en jonge, ambitieuze en ondernemende collega’s hebt. Thuiswerken wordt aangemoedigd bij Johma.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar relevante marketing(communicatie-)ervaring, liefst in de FMCG-sector
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ruime ervaring met reclame- en mediabureaus
  • Zelfstandig, ondernemend en gedreven
  • Resultaatgericht en proactief
  • Passie voor food en vers

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04