https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jan-zandbergendiviande/key-account-manager-retail-diviande/
People Select

Key Account Manager Retail

Key Account Manager Retail
5+ jaar
Veenendaal | 01 nov

Wat gaat u doen?

De Key Account Manager Retail is verantwoordelijk voor groei van de merken in de retailmarkt. U gaat proactief bouwen aan samenwerkingsverbanden met retailers in Nederland, België en Duitsland en het binnenhalen van new business. Ook richt u zich op Cash & Carry. U bepaalt de juiste marktstrategie en kent de laatste trends. Als verantwoordelijke voor de Diviande merken werkt u nauw samen met het salesteam van Jan Zandbergen. Het verzilveren van (inter)nationale kansen voor de merken en producten is een belangrijke taak. Voor conceptontwikkeling werkt u intern nauw samen met onder meer marketing, productie en R&D. Een passie voor vlees is onmisbaar om succesvol te zijn in deze rol.

Jan Zandbergen/Diviande zoekt een ondernemende, ambitieuze Key Account Manager met up to date kennis van de retailmarkt. Iemand die makkelijk aansluiting vindt bij de retailer en een gewaardeerde sparringpartner is. U durft een frisse impuls te geven aan het assortiment om uw klanten te verrassen met concepten en producten die perfect aansluiten op hun wensen. Dankzij uw inzichten en expertise opent u nieuwe deuren in retailland voor zowel Diviande als Jan Zandbergen. U rust niet voor u uw doel bereikt hebt en bent uitstekend in staat alle processen - van begin tot eind - te regelen.

Wat biedt de organisatie u?

Een ondernemende en zelfstandige salesrol met focus op groei in de retailmarkt in zowel Nederland, als België en Duitsland. De kans om uw retail-expertise creatief in te zetten en verrassende vernieuwing te initiëren. Een moderne en vooruitstrevende, internationale werkomgeving, met veel snelheid en dynamiek. Een directe en resultaatgerichte werkomgeving waar de passie voor vlees ingebakken zit.

Uw ervaring

  • Minimaal 5 jaar saleservaring in retail, bij voorkeur in de vleesbranche, agri-food of FMCG
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Communicatief en analytisch sterk
  • Klantgericht, flexibel, proactief
  • Zelfstandig en ondernemend
  • Goede beheersing Nederlands en Engels. Duits is een pre

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04