https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jan-linders/unit-manager-houdbaar-semi-vers/
People Select
Vacature ingevuld

Unit Manager Houdbaar & Semi-vers

6+ jaar
Nieuw Bergen | 29 aug

Uitdaging

Met je team zorgen voor effectief commercieel beleid in houdbaar en semi-vers voor zuidelijke supermarktketen.

Over Jan Linders BV

Jan Linders is de allerbeste verssupermarkt van Nederland. Al zes jaar op rij en dat is een absoluut record. De zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland is niet alleen ijzersterk in vers. De brood- en banketafdeling staat al 12 jaar op nummer 1 bij klanten. Ook in speciaalbieren is de supermarkt al vier jaar de beste met keus uit meer dan honderd soorten. De supermarktketen is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en grote klantvriendelijkheid. Jan Linders is gevestigd van Arnhem tot Maastricht en heeft inmiddels ruim 4.000 medewerkers. Natuurlijk hebben ze ook een groot assortiment aan duurzame keurmerkproducten. De organisatie is volop in verandering en werkt hard aan een Jan Linders ‘nieuwe stijl’. Het servicekantoor en distributiecentrum van Jan Linders zit in Nieuw Bergen waar in informele sfeer gewerkt wordt. De lijnen zijn er kort en de medewerkers zijn supertrots op hun organisatie.

De functie

In deze positie ben je verantwoordelijk voor maar liefst 60% van de omzet van Jan Linders. Samen met je collega, de Unit Manager Vers, geef je invulling aan de zojuist geformuleerde nieuwe strategie en bepaal je het commerciële beleid voor alle food en non-food groepen. Jij bent degene die de kennis en inzichten van buiten inbrengt. Je rapporteert rechtstreeks aan Chantal de Rijk, de directeur commercie en marketing en je werkt nauw samen met de nieuwe formule manager en de marketing manager. Chantal kijkt uit naar een talentvolle senior category manager met energie en drive die de stap naar unit manager kan maken. Je geeft leiding aan een team van 10 man; vier category managers met vier assistenten en  twee space managers.

De kandidaat

Minimaal 6 jaar ervaring in (senior) category management bij een professionele supermarktorganisatie. Ervaring als leidinggevende is een must. Je hebt een afgeronde academische of HBO opleiding.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04