https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jan-linders/manager-store-optimization/
People Select
Vacature ingevuld

Manager Store Optimization

4+ jaar
Nieuw Bergen | 22 jun

Uitdaging

Winkeloperatie optimaliseren bij vernieuwende, dynamische retailer.

 

De functie

Jij gaat voor een optimale winkeloperatie. Gevoed met alle actuele ins en outs van de winkelvloer bekijk jij wat er beter kan en zorg je ervoor dat die verbeteringen gerealiseerd worden.

De Manager Store Optimization die Jan Linders zoekt is een stevige en overtuigende adviseur die ervaring heeft met het managen van projecten en zich helemaal thuis voelt op de winkelvloer. Jij bent een energieke en open meewerkend voorman die een team van vier jonge professionals aanstuurt. Samen voeren jullie een breed scala aan projecten uit. Als rechterhand van de Directeur Supermarkten zie jij verbeterpotentieel en lever je meerwaarde door het sturen van procesverbeteringen. Hierdoor breng je optimalisaties die de vernieuwende koers van dé retailer uit het zuiden verder helpen ontwikkelen.

Jij bent uitstekend in staat om intern multidisciplinaire teams te vormen waarmee je projecten tot een succes maakt. Vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel is impact willen hebben voor jou een natuurlijk gegeven. Je wilt je breed ontwikkelen en kan goed schakelen tussen strategie, tactiek en operatie. 

 

De kandidaat

Een afgeronde HBO en/of WO opleiding en minimaal vier jaar relevante werkervaring in retail, vanuit supermarktkant of consultancy. Aantoonbaar uitstekende projectmanagement skills en communicatief stevige persoonlijkheid. Leidinggevende capaciteiten, ambitie en innovatieve aanpak. Omnichannel ervaring is een pre.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04