https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jan-linders/crm-loyalty-manager/
People Select
Vacature ingevuld

CRM Loyalty Manager

5+ jaar
Nieuw Bergen | 04 sep

Wat ga je doen?

De CRM Loyalty Manager introduceert CRM bij Jan Linders. Een unieke kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij de bouw van een CRM-strategie en een loyaliteitsprogramma. Jij zorgt voor gestructureerde kennis over klanten, brengt elke stap van de customer journey in kaart en bedenkt een strategie om klanten te binden. Het gaat om een pioniersrol waarbij je in het begin vooral operationeel maar ook strategisch bezig bent en later de operationele taken meer gaat overdragen aan een extra medewerker. Als dé expert binnen het bedrijf zet jij de koers uit en ligt het succes van het loyaliteitsprogramma volledig in jouw handen.

Missie

Jan Linders zoekt een ervaren CRM Loyalty Manager die het als persoonlijke missie ziet om CRM te ontwikkelen, implementeren en uit te bouwen in de organisatie. Alles voor groei en mogelijkheden voor succesvolle acties op de lange termijn. Iemand die volop kansen ziet om het maximale uit klantendata te halen en vervolgens met leveranciers onderhandelt om die data te delen via lucratieve deals. Daarbij borg jij CRM in de organisatie. Jij bent energiek, gedreven en zeer resultaatgericht. Kennis van CRM-systemen is een must. Jij focust op zowel online als offline mogelijkheden en verhoogt het contact met de klant, dat nu nog primair in de winkel plaatsvindt.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een leading rol om CRM neer te zetten en succesvol te maken, waarbij je alle ruimte en vrijheid om je expertise uit te dragen en eerder opgedane ervaring inzet op onontgonnen terrein. Een plek in een no- nonsens werkomgeving, waar de lijnen kort zijn en er met hart voor de zaak gewerkt wordt. De kans om op termijn een team te bouwen.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met klantgerichte marketing en/of communicatie
  • Ruime ervaring met CRM in retail,
  • Analytisch en strategisch ijzersterk
  • Hands-on, ondernemend, gedreven en klantgericht
  • Communicatief sterke verbinder
  • Projectmanagement skills

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04