https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jan-linders/
People Select

Jan Linders

IJzersterk in vers

Jan Linders is maar liefst zes jaar op rij de allerbeste verssupermarkt van Nederland geweest. Van 2010 tot en met 2015, een absoluut record! Maar de zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland is niet alleen ijzersterk in vers. Want de brood- en banketafdeling staat al 12 jaar op nummer 1 bij klanten. Ook in speciaalbieren is de supermarkt al vier jaar de beste met keus uit meer dan honderd soorten. De supermarktketen is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en grote klantvriendelijkheid.

 

Familiebedrijf

Jan Linders is een echt familiebedrijf, dat is verankerd in de samenleving. Met een eigen fonds steunt het meer dan zestig lokale doelen in de buurt. Clubs en scholen uit de regio krijgen korting en alle klanten worden er als koningen onthaald. Want klantvriendelijkheid staat altijd voorop. De geschiedenis van de supermarkt begint in 1954. De dan nog piepjonge Jan Linders trekt samen met zijn vader door Gennep om melk te venten. Met paard en wagen. In 1963 verruilt hij zijn melkhandel en begint hij de eerste echte supermarkt in de omgeving van Gennep. Negen jaar later volgt een tweede winkel in Venray en zo groeit Jan Linders uit tot een ware keten.

 

Trots

Jan Linders is gevestigd van Arnhem tot Maastricht en heeft inmiddels ruim 4.000 medewerkers. Naast A-merken heeft het Onze Trots, een assortiment voor levensgenieters met een authentieke smaak uit het zuiden. En er is budgetmerk OK€. De supermarkt wil zoveel mogelijk duurzaam opereren en dat is terug te zien van de winkelinrichting tot de keuze voor regionale leveranciers. Natuurlijk hebben ze daarom ook een groot assortiment aan duurzame keurmerkproducten.

 

Nieuwe stijl

De omzet van regionale supermarkten groeit harder dan de markt en het marktaandeel blijft toenemen. CEO Leo Linders is daar uiteraard blij mee, maar blijft hard werken aan het vasthouden en uitbreiden van die groei: “Zulke mooie resultaten geven des te meer de impuls om nog harder te werken. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid, zowel kwalitatief als kwantitatief. Maar dat is nog geen garantie voor succes. Pas als alle radartjes de juiste kant opdraaien, zie je de resultaten van alle inzet.” De organisatie is volop in verandering en werkt hard aan een Jan Linders ‘nieuwe stijl’.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04