https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jan-linders/
People Select

Jan Linders

IJzersterk in vers

Jan Linders is al zeven keer verkozen tot de allerbeste verssupermarkt van Nederland. De zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland biedt consumenten ‘het voordeel van het zuiden’. Een belofte die staat voor het beste en lekkerste vers, de beste acties en klantvriendelijke service. De keten is daarbij niet alleen ijzersterk in vers. Want de brood- en banketafdeling staat al 14 jaar op nummer 1 bij klanten. Ook in speciaal bieren is de supermarkt al zeven jaar de beste met keus uit meer dan honderd soorten. De supermarktketen is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en grote klantvriendelijkheid.

Familiebedrijf

Jan Linders is een echt familiebedrijf, dat is verankerd in de samenleving. Met een eigen fonds steunt het meer dan zestig lokale doelen in de buurt. Clubs en scholen uit de regio krijgen korting en klanten worden er als koningen onthaald. Want klantvriendelijkheid staat altijd voorop. De geschiedenis van de supermarkt begint in 1954. De dan nog piepjonge Jan Linders trekt samen met zijn vader door Gennep om melk te venten. Met paard en wagen. In 1963 verruilt Jan  zijn melkhandel en begint hij de eerste echte supermarkt in de omgeving van Gennep. Negen jaar later volgt een tweede winkel in Venray en zo groeit Jan Linders uit tot een ware keten.

Regionaal

Jan Linders is gevestigd van Arnhem tot Maastricht en heeft inmiddels bijna 5.000 medewerkers. De supermarktketen wil zoveel mogelijk duurzaam opereren en dat is terug te zien van de winkelinrichting tot de keuze voor regionale leveranciers. Natuurlijk hebben ze daarom ook een groot assortiment aan duurzame keurmerkproducten. De omzet van regionale supermarkten groeit harder dan de markt en het marktaandeel blijft toenemen. CEO Leo Linders is daar uiteraard blij mee, maar blijft hard werken aan het vasthouden en uitbreiden van die groei: “Zulke mooie resultaten geven des te meer de impuls om nog harder te werken. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid, zowel kwalitatief als kwantitatief. Maar dat is nog geen garantie voor succes. Pas als alle radartjes de juiste kant opdraaien, zie je de resultaten van alle inzet.” 

Het servicekantoor en distributiecentrum van Jan Linders waar in informele sfeer gewerkt wordt, is gevestigd in Nieuw Bergen. De lijnen zijn er kort en de medewerkers zijn  supertrots op hun organisatie. Dat blijkt wel uit het feit dat ze er vaak lang blijven werken. Persoonlijke groeimogelijkheden zijn er legio.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04