https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jamin/
People Select

Jamin

Een vrolijke, eigentijdse snoepwinkel die de laatste trends in zoetwaren aanbiedt: van lollybomen tot snoepsilo’s uit het plafond en van lekkernijen uit Nederland tot de hits uit Amerika en Japan. Bij de moderne franchiseformule Jamin draait alles om hippe producten en de juiste assortimentsmix, productinnovatie, aansprekende communicatie en succesvolle exploitatie. De inkopers van het bedrijf spotten de nieuwste, wereldwijde trends als eerste en zorgen voor een hyper actueel assortiment met een niet aflatende stroom van nieuwe producten en (eigen) merken.

De slimme inzet van social media zorgt ervoor dat de jonge doelgroep de winkels uitstekend weet te vinden. Zo zijn er op TikTok allerlei challenges, zoals met de Wax bottles met daarin een siroop die zo snel mogelijk naar binnen gezogen moet worden, of zure snoepjes die je moet zien te eten zonder een gekke bek te trekken. En natuurlijk zijn er nu de paaseieren in verrassende smaken als tompouce, limoncello, drop en vlaflip.

Sinds 2010 is Jamin in handen van Kees Hermans, in 2015 werd Maarten Steinkamp mede-eigenaar. Beide ondernemers zijn ook verantwoordelijk voor de franchiseformule Multi-Vlaai en het ijsmerk Swirl’s. Zij hebben een frisse en hippe impuls gegeven aan de ontwikkeling van het merk. Voor het realiseren van de groeiambities van de formule wordt scherp gekeken naar kansen voor nieuwe winkels, worden filialen omgebouwd om klanten de ultieme ‘fun’-beleving te bieden en wordt - waar nodig - ook gesaneerd. De eigenzinnigheid, ambitie, gedrevenheid en het ondernemerschap zijn nog altijd belangrijke waarden van de organisatie die momenteel 95 filialen heeft.

De franchisers van Jamin worden ondersteund door een ervaren team professionals op het gebied van financiering, inrichting en het huren van panden, franchise en de exploitatie van de winkels. Op het hoofdkantoor in Oosterhout werken 15 ondernemende en energieke medewerkers, dus de lijnen zijn er kort. Er wordt open gecommuniceerd, veel vanuit een echt ‘wij’-gevoel samengewerkt en als er nieuwe smaken of producten geproefd moeten worden, dan schuift iedereen op kantoor maar wat graag aan.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04