https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jacobs-douwe-egberts/senior-product-marketeer/
People Select
Vacature ingevuld

Senior Product Marketeer

6+ jaar
Utrecht | 06 dec

Wat ga je doen?

Als Senior Product Marketeer ben je de drijvende kracht achter het uitbouwen van de sterke merken van JDE Professional: Douwe Egberts, L’OR, Piazza D’Oro, Kanis & Gunnink, Laurentis en Pickwick. Jij stuurt daarbij functioneel een compact team aan voor de categorieën coffee, tea en cross-sell. Het ontwikkelen van nieuwe producten en concepten is een belangrijke taak, waarbij je oog hebt voor de vele mogelijkheden die er nog zijn in cross-selling. In deze rol neem jij het voortouw in het multidisciplinaire Category Business Team, waarin je nauw samenwerkt met collega’s van Channel Marketing, Sales, E-business en Finance. Jij zorgt intern voor draagvlak en bent proactief in het vastleggen van een strategische, langetermijnvisie.

JDE Professional zoekt een commercieel ingestelde en strategisch ervaren marketeer met overtuigingskracht en drive om ownerschip te nemen over de ontwikkeling van de merken. Kijkend met een scope van tot 3 jaar ontwikkel je strategische en custom made plannen voor de drie hoofdkanalen: horeca, bedrijven en instellingen. Jij inspireert je team tot succesvolle nieuwe concepten en producten. Het ultieme doel is om een optimaal portfolio te ontwikkelen, dat naadloos aansluit op de vraag en ontwikkelingen in de markt.

Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerde marketingrol bij een ijzersterk merk, waarin je zowel je strategische als conceptuele ideeën kwijt kunt. Een voorlopers rol bij innovaties en het uitbouwen van merken met volop middelen en mogelijkheden. Een baan bij een dynamische organisatie waarin je jezelf goed verder kunt ontwikkelen. Interessante doorgroeimogelijkheden. Een hoogwaardig team met gedreven professionals waarvan je veel kunt leren.

Jouw ervaring

  • Minimaal 6 jaar commerciële A-merk ervaring, bij voorkeur in brandmanagement en/of product marketing in foodservice en/of retail
  • Leidinggevende ervaring/capaciteiten
  • Projectmanagement ervaring
  • Commercieel en strategisch denkvermogen
  • Overtuigingskracht en communicatief sterk
  • Proactief en oplossingsgericht

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04