https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jacobs-douwe-egberts/senior-product-marketeer-premium-concepts/
People Select

Senior Product Marketeer Premium Concepts

Senior Product Marketeer Premium Concepts
4+ jaar
Utrecht | 09 nov

Wat ga je doen?

Als Senior Product Marketeer Premium Concepts ben je verantwoordelijk voor de premium concepten van JDE Professional in diverse segmenten in de markt. Jij zorgt voor beleving in hoogwaardige, betaalde koffie- en thee-oplossingen voor zowel barista’s als onbemande concepten. Zo bied je ‘horecakwaliteit’ koffie en thee aan de consument op relevante momenten. Belangrijke focus is het uitrollen en ontwikkelen van concepten voor de markt. Daarvoor werk je nauw samen in een Category Business Team binnen JDE Professional. Jij neemt daarbij het voortouw voor strategische plannen en zorgt intern voor draagvlak. Aan de basis daarvan staan actuele klant- en marktinzichten waarvoor je alle marktontwikkelingen actief volgt.

JDE Professional zoekt een commercieel ingestelde en strategisch ervaren marketeer met overtuigingskracht en drive om ownerschip te nemen over de ontwikkeling van het portfolio. Kijkend met een scope van tot 3 jaar ontwikkel je strategische en custom made plannen voor diverse marktsegmenten. Het ultieme doel is om een optimaal portfolio met een succesvolle en onderbouwde langetermijnvisie te ontwikkelen, dat naadloos aansluit op de vraag en ontwikkelingen in de markt. Je bent uitstekend in stakeholdermanagement en hebt aantoonbaar ervaring met de OOH en/of foodservice markt.

Wat biedt de organisatie jou?

Een senior marketingrol met focus op beleving bij een ijzersterk merk. Een functie waarin je zowel je strategische als conceptuele ideeën kwijt kunt. Een voorlopers rol bij innovaties en het uitbouwen van merken met volop middelen en mogelijkheden. Een baan bij een dynamische organisatie waarin je jezelf goed verder kunt ontwikkelen. Interessante doorgroeimogelijkheden. Een hoogwaardig team met gedreven professionals waarvan je veel kunt leren.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar commerciële product marketing ervaring bij een A-merk
  • Kennis van de OOH en/of foodservice markt
  • Ervaring met shopper marketing en/of formule management is een plus
  • Projectmanagement ervaring
  • Commercieel en strategisch denkvermogen
  • Overtuigingskracht en communicatief sterk
  • Proactief en oplossingsgericht

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04