https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jacobs-douwe-egberts/senior-product-marketeer-coffee-concepts/
People Select

Senior Product Marketeer Coffee Concepts

Senior Product Marketeer Coffee Concepts
4+ jaar
Utrecht | 05 nov

Wat ga je doen?

De Senior Product Marketeer Coffee Concepts is verantwoordelijk voor de koffiecategorie liquid, de inhoud van gesloten-systeem koffiezetautomaten. Belangrijke focus is het optimaliseren van het aanbod aan liquid koffie en liquid koffiemachines voor de verschillende segmenten in de Out of Home markt. Jij initieert innovaties op het gebied van onder meer smaak, presentatie en variaties en werkt frequent aan uiteenlopende NPD-projecten. Daarvoor werk je nauw samen met zowel de klanten als met het Category Business Team en de afdeling Research & Development binnen JDE Professional. Jij neemt het voortouw voor strategische plannen en zorgt intern voor draagvlak. Aan de basis daarvan staan actuele klant- en marktinzichten waarvoor je alle marktontwikkelingen actief volgt.

JDE Professional zoekt een commercieel ingestelde en strategisch ervaren marketeer met overtuigingskracht en drive om ownerschip te nemen over de ontwikkeling van het portfolio. Kijkend met een scope van tot 3 jaar ontwikkel je strategische en custom made plannen voor de drie hoofdkanalen: horeca, bedrijven en instellingen. Het ultieme doel is om een optimaal portfolio met een succesvolle en onderbouwde langetermijnvisie te ontwikkelen, dat naadloos aansluit op de vraag en ontwikkelingen in de markt. Je bent uitstekend in stakeholdermanagement en hebt aantoonbaar ervaring met de OOH en/of foodservice markt.

Wat biedt de organisatie jou?

Een senior marketingrol bij een ijzersterk merk, waarin je zowel je strategische als conceptuele ideeƫn kwijt kunt. Een voorlopers rol bij innovaties en het uitbouwen van merken met volop middelen en mogelijkheden. Een baan bij een dynamische organisatie waarin je jezelf goed verder kunt ontwikkelen. Interessante doorgroeimogelijkheden. Een hoogwaardig team met gedreven professionals waarvan je veel kunt leren.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar commerciĆ«le product marketing ervaring bij een A-merk
  • Kennis van de OOH en/of foodservice markt
  • Projectmanagement ervaring
  • Commercieel en strategisch denkvermogen
  • Overtuigingskracht en communicatief sterk
  • Proactief en oplossingsgericht

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04