https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/jacobs-douwe-egberts/
People Select

Jacob Douwe Egberts

Ultieme koffie- en theebeleving

‘Goede koffie en thee is goud waard.’ Bij Jacobs Douwe Egberts (JDE) weten ze al ruim 265 jaar hoe belangrijk de dagelijkse koffie- en theemomenten zijn. Thuis én buitenshuis. Want met een geurend en warm kopje in de hand is een praatje snel gemaakt en voelt iedereen zich welkom. Het merk is niet voor niks een begrip in Nederlandse huishoudens en bedrijven en symboliseert een heerlijke koffiebeleving. JDE geeft zo vorm aan de toekomst van koffie.

 

Lekkerste koffiebonen
JDE Professional levert koffie- en theeconcepten aan zowel grote als kleine organisaties. Want ruim twee derde van de werkende Nederlanders vindt dat vergaderingen efficiënter verlopen met een kop goede koffie erbij. Alles begint bij JDE met hun kennis en passie voor lekkere en eerlijke koffie van de lekkerste koffiebonen. Vervolgens kijken ze voor elk bedrijf welke koffievoorziening daar het beste bij past. Met een online keuzehulp wordt in een paar stappen passend advies gegeven over de beste oplossing op maat.

 

Koffiemeesters
De basis van het huidige JDE komt uit Joure. Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses leggen in 1753 met hun winkeltje De Witte Os het fundament van alles wat Douwe Egberts nu is. De kwaliteit van de koffie zit in de details. Door eeuwenlange ervaring in melangeren weet Douwe Egberts precies wat goede koffie is. De koffiemeesters zijn experts in het vinden van de beste kwaliteit, waarbij ze selecteren op basis van kwaliteit, geur en smaak. Alleen de allerbeste bonen krijgen de karakteristieke JDE branding. Zorg voor kwaliteit, mens en milieu staat daarbij centraal. Daarom werken ze samen met het onafhankelijke certificeringsprogramma UTZ Certified. JDE levert koffie en thee in meer dan 80 landen en wil graag ‘a coffee for every cup’ leveren.

 

Kampioenen
In Nederland werken meer dan 2.100 trotse koffiekampioenen samen om bij te dragen aan het succes van toonaangevende merken als Douwe Egberts, Senseo Pickwick, L’OR en Tassimo. Bij JDE kun je je eigen stempel drukken in een dynamische, collaboratieve werkomgeving. Innovatie staat er op dit moment centraal, om overal steeds het juiste concept te kunnen leveren. Ze werken er als team, vieren successen en steunen elkaar. Medewerkers uit alle disciplines - van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain – krijgen volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04