https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/intertaste/
People Select

Intertaste

Culinaire creativiteit

Bij Intertaste draait het maar om één ding: smaak, smaak en nog eens smaak! Ruim tachtig jaar kennis en ervaring in natuurlijke kruiden en specerijen vormen het kloppende hart van het bedrijf. Ze leveren een breed assortiment smaakmakende producten aan belangrijke spelers in de voedingsmiddelenindustrie. Alle grondstoffen ondergaan een strenge kwaliteitsselectie voor ze in eigen huis verder verwerkt worden voor de klant. Een garantie voor pure, natuurlijke producten van hoge kwaliteit met een authentieke smaak.

 

Culinair

Intertaste denkt graag van bron tot bord mee als leverancier én partner voor hun klanten. Hun culinaire creativiteit en gedegen productkennis zorgt ervoor dat ze steeds verrassende en innovatieve smaakmengsels, halffabricaten en ook finished products creëren. Intertaste levert toepassingen voor onder meer snacks, soepen en sauzen, fingerfood, vlees, vis, vegetarische en convenience producten. Ze voegen waarde toe aan smakelijke producten op een manier die kostenefficiënt én duurzaam is. Als meedenkend partner van klanten bieden ze complete ondersteuning, van conceptontwikkeling tot het leveren van de juiste hoeveelheid op het juiste moment.

 

Iconisch

Als jarenlange marktleider en voorkeursleverancier in hun segment heeft Intertaste een klantenkring opgebouwd die bestaat uit iconische A-merken, toonaangevende retailers en foodservice op de (West-)Europese markt. Hun aanpak is eerlijk en transparant en past exact bij de wensen en behoeften van de klanten. Daarbij denken ze naast smaak en kwaliteit ook aan een scherpe prijs om competitief te blijven in de keten.

 

Pit

Bij Intertaste houden ze niet alleen van pittige producten, maar ook van mensen met pit. Er werken ondernemende, pragmatische mensen die met plezier en humor een flinke dosis zelfstandigheid op zich nemen. Intertaste hecht grote waarde aan een informele en uitdagende werksfeer. Het bedrijf biedt volop kansen om persoonlijke verder te groeien en ontwikkelen. Natuurlijk heeft iedereen er ook een passie voor eten én voor smaak.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04