https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/intersnack/account-manager-private-label-jumbo/
People Select
Vacature ingevuld

Account Manager Private Label Jumbo

6+ jaar
Doetinchem | 05 sep

Wat ga je doen?

Als Account Manager Private Label Jumbo ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de business bij deze belangrijke retailer. Jij gaat tot het uiterste om een win-win voor zowel Intersnack als Jumbo te realiseren en marktaandeel te winnen. Volop investeren in de relatie met alle relevante stakeholders voor de verschillende productgroepen bij de klant én intern is van groot belang voor succes. Aangezien een groot deel van het portfolio noten-gerelateerde producten bevat, ligt in deze salesrol daarom veel focus op contractmanagement. Voor deze producten geldt dat per aangekochte voorraad steeds nieuwe contracten uitonderhandeld worden. Jij monitort constant alle factoren die van invloed zijn op de dagprijs van noten, zoals de oogst, het weer en de dollarkoers. Want al deze factoren bepalen het verschil tussen een goede en een slechte deal. Naast strak contractmanagement is nauw contact met de inkopers cruciaal.

Intersnack zoekt een zelfstartende en scherp onderhandelende Account Manager met senioriteit die zich de dynamiek van de business snel eigen kan maken. Iemand die houdt van de hectiek van het contractmanagement en ijzersterk is in het uitbouwen van een duurzame relatie met Jumbo. Jij houdt het hoofd koel, weet hoofd van bijzaken te scheiden, kunt goed prioriteren en bent een kei in Excel. Saleservaring in Private Label is handig, maar als jij ruime ervaring hebt in de trader business of in Category en/of Trade Management en graag wil doorgroeien in sales kan dit ook bij je passen. Voor een deel van het portfolio heb je te maken met jaardeals en tenderbusiness.


Wat biedt de organisatie jou?

Een uitdagende salesrol bij een grote snackspeler met een goede positie in het retaillandschap, waar op basis van gelijkwaardigheid wordt samengewerkt met de klant. Een sterk en innovatief productportfolio en een plek in een professioneel en gedreven team. Doorgroeimogelijkheden binnen sales of meer in de breedte, of eventueel zelfs internationaal. Incidenteel internationaal reizen.


Jouw ervaring

  • Minimaal 6 jaar relevante, commerciële werkervaring in Sales, Trading en/of Category Management of Trade Marketing
  • Bij voorkeur aantoonbare ervaring in Private Label
  • Communicatief sterk, goed in stakeholdermanagement
  • Uitstekende onderhandelingsskills, cijfermatig en analytisch sterk
  • Stressbestendig, flexibel, goed in prioriteiten stellen, zelfstarter
  • Goede beheersing Nederlands en Engels
© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04