https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/intersnack/
People Select

Intersnack

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Group is een van de grootste aanbieders van zoute snacks, chips, noten en pindakaas in Europa. Een uitgebreid assortiment aan A-merken wordt geproduceerd, verpakt en verkocht aan retailers. Denk aan populaire en geliefde merken als Chio (met Chio Heartbreakers, Chio Borrel Bites en Chio Lentil Chips) en de luchtige berensnack POM-BÄR. Intersnack levert verder een groot aantal producten aan de retail onder private label. Daarnaast levert het bedrijf halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Groei
Intersnack is een organisatie die snel groeit, zowel autonoom als door overnames. Dankzij ruime internationale ervaring, brede know how en de inzet van enthousiaste professionals biedt het bedrijf klanten altijd optimale kwaliteit en een sterk en gevarieerd productportfolio waar veel innovatie in plaatsvindt. Als leider in de markt voor huismerken op het gebied van noten, snacks en pindakaas biedt de organisatie partners een gevarieerde keuze assortiment, concepten en verpakkingscombinaties tegen scherp concurrerende prijzen. Hun producten liggen bij vrijwel elk Europese retailer. De organisatie is actief bezig met bewust en gezonder snacken en houdt zich aan de afspraken van de European Snacks Association om gezondere snackopties te bieden en een uitgebalanceerde levensstijl bij kinderen te bevorderen.

Doetinchem
Intersnack Group is een van oorsprong Duitse organisatie met het hoofdkantoor in Düsseldorf en vestigingen door heel Europa. Het Nederlandse hoofdkantoor zit in Doetinchem, waar naast de commerciële organisatie ook een lokale productiefaciliteit zit. Daarnaast zijn er fabrieken in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. In totaal werken er in Nederland circa 500 mensen.

Innovatie
Op het hoofdkantoor wordt in een professionele, no-nonsense sfeer gewerkt vanuit een frisse en moderne kantoorruimte. In Doetinchem en in Polen zit ook de B2B-divisie van het bedrijf, die actief is in Europa en het Midden-Oosten. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn sterke punten van de organisatie. Er is veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04