https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/international-bike-group/retail-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Retail Manager

5+ jaar
Heel Nederland | 24 dec

Wat ga je doen?

De Retail Manager brengt structuur en orde in de winkeloperatie en waarborgt daarmee de snelle verdere groei van het bedrijf. Jij focust vol op het uitbouwen van een stabiele winkelorganisatie door deze vanuit een duidelijke visie aan te sturen en te professionaliseren. Speerpunten daarbij zijn het vakkundig coachen van het personeel, het straktrekken van de operations en het neerzetten van een hechte club. Jij bent de aanjager en inspirator voor alle retail-activiteiten en weet hier zelfstandig aan te bouwen. Jij ontpopt je vanaf dag één als dé sfeermaker van het jonge en dynamische team. Een team dat eager is om verder te groeien onder jouw leiding.

International Bike Group zoekt een ambitieuze en ondernemende people manager met aantoonbare store level management ervaring. Jij brengt retail expertise in de organisatie en weet hoe je mensen op de winkelvloer moet coachen en bij de ontwikkeling van het bedrijf kan betrekken. Enthousiasme, cultuursensitiviteit en creativiteit zijn belangrijk. Een achtergrond in bijvoorbeeld consumer electronics of telefonie is een plus. De Retail Manager geeft leiding aan vier Area Managers. Het is belangrijk dat je flexibel bent, afwijkende werkdagen geen probleem vindt en veel te vinden bent op de winkelvloer. Je werkt ongeveer twee à drie dagen per week vanaf het Amsterdamse hoofdkantoor.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een toonaangevende leidinggevende rol in de winkeloperatie bij International Bike Group, een snelgroeiend, jong en dynamisch bedrijf met veel vrijheid en zelfstandigheid. De mogelijkheid om jouw visie op het bouwen en professionaliseren van een team uit te voeren. Enthousiaste en gedreven collega’s in een bedrijf met zeer korte lijnen.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar store level management ervaring
  • Coachende en inspirerende managementkwaliteiten
  • Uitstekend gevoel voor het structureren van de winkeloperatie
  • Inzicht in het oplossen van HR-vraagstukken
  • Enthousiast, ondernemend, zelfstandig, creatief, flexibel
  • Natuurlijke verbinder en netwerker

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04