https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/iglo/
People Select

Better Meals Together! Met die missie maken de vriesvers specialisten van Iglo lekkere, voedzame en makkelijke producten voor bij iedere maaltijd. De vissticks en spinazie van het bedrijf zijn natuurlijk iconisch, maar het productportfolio omvat veel meer. Zoals handige en eenvoudig te bereiden roerbak- en magnetronmaaltijden. Geïnspireerd door de consument doen ze er bij Iglo alles aan om gezonde en smakelijke eetmomenten te creëren.

Nomad Foods Europe

Iglo is sinds 2015 onderdeel van Nomad Foods Europe, de nummer 1 in diepvriesvoeding in heel Europa. Met 4.300 medewerkers in 15 landen en tien fabrieken is de organisatie volop bezig innovatieve nieuwe producten in de markt te zetten. Voor Nederland zijn de belangrijke pijlers: spinazie, vissticks, gepaneerde vis en kant-en-klaar maaltijden. Als sterkste A-merk in hun categorie is Iglo een graag geziene en frequente gast bij de retailer aan tafel en worden samenwerkingsverbanden opgezet om de marktkansen in diepvries te gaan verzilveren.

Verse koers

Iglo Nederland wil de komende jaren verder groeien en een verse, moderne koers inslaan. Het compacte commerciële team werkt hard en bestaat uit ondernemende teamspelers. Niels Bontje, Country Manager Iglo Nederland: “Bij Iglo zie je dat je impact hebt en kun je snel resultaat zien omdat we met een team van 24 mensen zijn. Met de nieuwe strategie krijgen we de ruimte om in het merk Iglo te investeren en om aan initiatieven te werken die voor die groei in de komende jaren moeten zorgen.”

Met eigen trainingen, de ‘learning vitamins’, investeert het bedrijf volop in de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van de medewerkers. En bij Iglo houden ze natuurlijk van kokkerellen. In het lichte en open kantoor in Utrecht staat een luxe keuken waar het eigen assortiment regelmatig bereidt en geproefd wordt en nieuw receptvariaties ontstaan.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04