https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/holland-barrett/
People Select

Holland & Barrett

We're good for you

Holland & Barrett is Europa’s grootste retailer in natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding, met een unieke winkelformule die perfect past bij de huidige trend om gezond en evenwichtig te leven. De producten van deze retailer zijn namelijk altijd op basis van natuurlijke ingrediënten. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett terecht voor relaxproducten, thee, kruiden, zoetwaren, gezonde voeding en cadeauartikelen. Een compleet en gevarieerd pakket.

De Tuinen    

Met meer dan 200 winkels in de Benelux en 700 winkels in Engeland, is Holland & Barrett vertegenwoordigd in een grote stad tot in een kleiner dorp. Ook zijn er wereldwijd franchise ketens, zoals in India en China. In Nederland heetten de winkels tot mei 2015 De Tuinen, een formule die bekend stond om natuurlijke producten en persoonlijk advies. De basis daarvan is in 1980 in Den Haag gelegd met De Tuinen van Babylon. Deze winkel had eigenlijk veel meer weg van een kruiderij. Alles werd met de hand gemaakt, van hoestsiroop tot handcrème. In 1991 kocht Ahold De Tuinen en groeide het aantal winkels enorm. Overname door het Britse Holland & Barrett volgde in 2003. Wat al sinds die begintijd overeind staat, is de aandacht voor de producten en de gezondheid en verzorging van klanten.

Vernieuwing

Het hoofdkantoor Benelux van Holland & Barrett zit in Amsterdam (met fraai uitzicht op het IJ). Groei en vernieuwing staan daar centraal, want er komen elk jaar zo’n twintig winkels bij. Dus: geen dag is er hetzelfde en dat zorgt voor een prikkelende en uitdagende werkomgeving. Het eigen merk portfolio De Tuinen bestaat uit ruim 850 producten en sinds de overname door Holland & Barrett is de keten uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van voedings- en sportsupplementen. En de zoektocht naar kwalitatief hoogstaande producten gaat altijd door.

Bewust en no-nonsense   

Het bedrijf heeft een no-nonsense mentaliteit. “Niet lullen, maar poetsen”, is het motto. De circa 70 medewerkers op het hoofdkantoor zijn nuchter en ondernemend. Ook zijn ze trots op hun missie om consumenten te ondersteunen bij een gezond leven. Die bewuste levensstijl dragen ze zelf graag met passie uit. Intern worden ze ook wel ‘de Wijze Uilen’ genoemd, want stuk voor stuk hebben ze enorme kennis en expertise op hun vakgebied. De sfeer is er informeel, direct en gezellig.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04