https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hilton-foods-holland/
People Select

Hilton Foods Holland

Hilton Foods Holland levert verpakt vers vlees en vegetarische producten aan alle Albert Heijn-vestigingen in Nederland. Het is een vooruitstrevende onderneming met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie in de verse levensmiddelenindustrie. Het bedrijf verwerkt vlees dat elders geslacht en uitgebeend is en verwerkt dit tot verpakte eindproducten voor de winkelvloer. Binnen een paar uur na ontvangst van de grondstoffen zijn de eindproducten al op weg naar de klant. De producten worden via verschillende distributiecentra verspreid naar alle Albert Heijn-vestigingen.

 

In 1999 verwierf de internationale Hilton Food Group de Centrale Slagerij Albert Heijn in Zaandam. Deze slagerij is na de overname verder gegaan als Hilton Foods Holland. Ze verwerken er rund- en varkensvlees voor het vleesschap, filet americain en vegetarische (huismerk) producten die er op hypermoderne wijze en volgens de nieuwste technieken geportioneerd en verpakt worden. De organisatie werkt inmiddels met een volledig geautomatiseerd warehouse-systeem. De laatste jaren zijn zowel volume als assortiment flink gegroeid. Er wordt continu gewerkt aan het verder verbeteren van het assortiment en aan de productie- en logistieke faciliteiten om de hoogste kwaliteit en efficiency te waarborgen.

 

De internationale Hilton Food Group is actief in thuisland het Verenigd Koninkrijk voor Tesco en naast Nederland ook in Ierland, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Slowakije en de Baltische Staten voor grote retailers. Ook zijn er joint ventures in Portugal en Australië en is de organisatie actief in Nieuw-Zeeland. De expertise van de verschillende ondernemingen worden internationaal uitgewisseld en er wordt toegewerkt naar een gezamenlijk expertisecentrum. Hilton Foods Holland is bijvoorbeeld voorloper op het gebied van vegetarische producten en innovatie.

 

Op het hoofdkantoor in Zaandam werken circa 350 gedreven, ambitieuze en ondernemende medewerkers. De specialisten die er werken hebben gemeenschappelijk dat ze vasthoudend, resultaat gedreven, proactief en klantgericht. De sfeer is er open, direct en no-nonsense. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en opleidingen. Ook heeft de organisatie een eigen E-learningsysteem zodat medewerkers goed op de hoogte blijven van de gezondheids- en veiligheidsregels.

 

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04