https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hessing/national-account-manager-plus/
People Select
Vacature ingevuld

National Account Manager PLUS

4 jaar
Zwaagdijk-Oost | 15 sep

Uitdaging

Brede conceptmatige sales rol voor het PLUS account bij grote versspeler.

De functie

Als National Account Manager PLUS ben je sales- en trade marketing-verantwoordelijk. PLUS is een belangrijke samenwerkingspartner van Hessing met een grote omzet, waarvoor veel gesneden en voorverpakte groenten tailormade worden ontwikkeld. Veel concepten komen tot stand door de interactie met jouw category manager bij PLUS. De focus van de samenwerking is van nature meer gericht op de inhoud, analyse, creativiteit en conceptontwikkeling en minder gericht op de onderhandelingen. Je bent ondernemend, maar weet ook het overzicht en de structuur te bewaken. Vers is een hectische categorie. Het is van belang dat je deze dagelijkse hectiek weet te combineren met het initiëren van nieuwe concepten.

Hessing biedt haar klanten een uitgelezen mogelijkheid om zich te onderscheiden. Het is dan ook van belang dat je initiatieven neemt om dit onderscheid te creëren voor je klant. Op basis van jouw analyses ga je bijvoorbeeld aan de slag met het opstellen van tailormade schappenplannen, het introduceren van nieuwe concepten, of het bedenken van promoties in samenwerking met A-merken om daarmee voor cross selling te zorgen. Deze functie vraagt om een ondernemer met sterke relationele skills, goede visie op de categorie en creativiteit om deze verder te laten groeien.

De kandidaat

Je hebt ongeveer 4 jaar sales en/of trade marketing ervaring of category management ervaring aan retailzijde. Je bent ondernemend, analytisch, en sterk in netwerken. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04