https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hessing/key-account-manager-plus/
People Select

Key Account Manager PLUS

Key Account Manager PLUS
6+ jaar
Zwaagdijk | 01 mrt

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager PLUS ben je sales- en trade marketing-verantwoordelijk. PLUS is een belangrijke samenwerkingspartner van Hessing met een belangrijke omzet, waarvoor veel gesneden en voorverpakte groenten tailormade worden ontwikkeld. Een keer per week of een keer in de twee weken werk je vanuit het hoofdkantoor bij PLUS. Op deze dagen wordt er vooral gefocust op de samenwerking met de category managers. Tactisch vraag jij door naar de behoeftes, je toont inlevingsvermogen en je weet je goed te verplaatsen in je klant. De focus van de samenwerking is van nature meer gericht op de inhoud, analyse, creativiteit en conceptontwikkeling en minder gericht op de onderhandelingen. Je bent ondernemend en weet ook het overzicht en de structuur te bewaken. Vers is een hectische categorie. Het is van belang dat je deze dagelijkse hectiek weet te combineren met het initiëren van nieuwe concepten.

Hessing biedt haar klanten een uitgelezen mogelijkheid om zich te onderscheiden. Het is dan ook van belang dat je initiatieven neemt om dit onderscheid te creëren voor je klant. Jouw analytische input is voor deze samenwerking van groot belang. Je bent zelfstandig en gaat graag georganiseerd en gestructureerd te werk.  Op basis van jouw analyses ga je aan de slag met het opstellen van tailormade schappenplannen, het introduceren van nieuwe concepten, of het bedenken van promoties in samenwerking met A-merken om daarmee voor cross selling te zorgen. Deze functie vraagt om een ondernemer met sterke relationele skills, goede visie op de categorie en creativiteit om deze verder te laten groeien.

Het is in deze rol belangrijk dat je communicatief stevig in je schoenen staat, omdat je zowel intern als extern met veel verschillende disciplines schakelt. Je hebt veel contact met Supply Chain, Marketing, Category Management en de kwaliteitsmanagers en bent dan ook een echte teamspeler. Je bent positief, energiek en communiceert duidelijk en krachtig. Je rapporteert aan de commercieel manager Superunie Danielle Mol. Zij verwacht zelfstandigheid, daadkracht en commercieel inzicht en hecht waarde aan iemand die als verbindende teamspeler kan functioneren.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Hessing biedt een conceptmatige sales rol voor het account PLUS in een dynamische en groeiende omgeving. De sfeer in de organisatie is ambitieus en samen wordt er met passie en hart voor de zaak gewerkt om successen te creëren. Duurzaamheid en gezonde voeding staan binnen Hessing centraal.  Als vooruitstrevende en innovatieve organisatie loopt het bedrijf voorop in ontwikkeling en automatisering.  De groeimarkt biedt ook kansen voor jou op de lange termijn.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 6 jaar sales en/of trade marketing en/of category management ervaring
  • Ondernemend, analytisch en sterk in communicatie
  • Sterke netwerker, positief en energiek
  • Zelfstandig, ambitieus en overtuigend
  • Ervaring met Nielsen/IRi
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding

 

 

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04