https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hero/brand-manager-organix-semper/
People Select

Brand Manager Organix & Semper

Brand Manager Organix & Semper
3+ jaar
Breda | 02 okt

Wat ga je doen?

Jij bent de verantwoordelijke voor de merken Organix en Semper in de Benelux. Je ontwikkelt de ideale marketingstrategie en bouwt zo aan de merk- en marktpositie van Organix en Semper in de Benelux. In lijn hiermee plan je het optimaal inzetten van de marketingmix, waarbij de focus ligt op nieuwe media. Dankzij scherpe marktanalyses speel jij innovatief in op trends en kansen.

Verantwoorde voeding

Hero zoekt een ondernemende en resultaatgerichte Brand Manager met ruime marketingervaring bij een A-merk producent. Jij voelt je eigenaar van jouw merken en durft met innovatieve ideeën de markt te veroveren. Daarnaast ben je pragmatisch en weet je complexe internationale projecten te managen. Hierbij werk je veel samen met het Zwitserse hoofdkantoor en met de merkeigenaren in Groot-Brittannië en Zweden. Om categorie en consument goed te begrijpen is affiniteit met verantwoorde voeding van toegevoegde waarde voor deze rol.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende en ondernemende marketingbaan bij een internationale A-merk speler. De kans om jezelf te ontplooien in een functie gericht op verantwoorde en natuurlijke voeding. Volop ruimte om innovatieve ideeën te ontwikkelen en een gevarieerd productportfolio om in de markt te laten groeien. Hero biedt verder een informele en no-nonsense werksfeer. Marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en 34,5 vakantiedagen. Intern doorgroeien is mogelijk, dit zou eventueel ook internationaal kunnen.

 

Jouw ervaring

  • 3+ jaar brand managementervaring, liefst in food
  • A-merk ervaring in een internationale organisatie
  • Affiniteit met verantwoorde voeding
  • Communicatief vaardig en creatief
  • Zelfstandig, ondernemend, proactief, pragmatisch, teamplayer
  • Een relevante HBO/WO-opleiding
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04