https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hero/
People Select

Gezond en natuurlijk genieten voor jong en oud. Bij Hero geloven ze heilig in de kracht van de natuur en willen ze het allerbeste daarvan gebruiken in hun producten. Vandaar hun missie: ‘Conserving the goodness of nature’. Naast een breed assortiment aan fruitproducten als confituren, desserts en dranken is Hero ook actief in baby en peutervoeding en verantwoorde voeding als glutenvrije producten. De fruit-based producten zijn goed voor ongeveer de helft van de omzet, de andere producten voor de andere helft.

Fruit

Met een passie voor fruit die al meer dan 125 jaar duurt, heeft Hero internationaal overduidelijk een rijke ervaring met het verwerken van fruit en groente in natuurlijke en verantwoorde producten. Hero is ontstaan in Zwitserland en zit - dankzij de bijzondere aardbeien van een Bredase exporteur – al sinds 1914 in Nederland. De organisatie bouwde toen zelfs een conservenfabriek in Breda om al dat lekkere Nederlandse (zachte) fruit zo snel mogelijk te kunnen verwerken tot confituren en vruchtenpulp. De band met Nederland is sindsdien gebleven. Internationaal is Hero Group actief in zestien landen en werken er ruim 4.300 medewerkers.

Familie

Dankzij overnames en groei is Hero in de loop der jaren fink gegroeid, maar het bedrijf ademt nog steeds de sfeer van een familiebedrijf, waar volop ruimte is voor innovatieve ideeën en waar focus ligt op duurzame langetermijngroei. Daarbij staat MVO hoog in het vaandel. Eerlijke en transparante consumenteninformatie is een van de MVO-pijlers. Daarnaast is Hero actief bezig met CO2-reductie, voorlichting over verantwoorde voeding en deelname aan milieu- en maatschappelijke initiatieven.

No-nonsense

De cultuur op het Benelux-kantoor is informeel, open en no-nonsense. De medewerkers zijn er gedreven, proactief, down to earth en hebben de durf om nieuwe paden te bewandelen. Kernwaarden zijn er: ondernemerschap, verandering, snelheid, verantwoordelijkheid en familie.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04