https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/heineken/recruitment-lead-heineken/
People Select

Recruitment Lead

Vacature ingevuld
Recruitment Lead
6+ jaar
Zoeterwoude/Leiden | 19 jun

Wat ga je doen?

Als Recruitment Lead bij Heineken Nederland rapporteer je aan de HR Manager Heineken NL Commercie en geef je functioneel leiding aan de Campus Recruiter en een Recruitment Stagiair. Naast het vervullen van vacatures binnen de commerciële organisatie (inclusief Business Support), ben je verantwoordelijk voor het opstarten en implementeren van diverse projecten binnen Recruitment. Onboarding, employer branding en de sales traineeships zijn hier voorbeelden van. Op Recruitment vlak ben jij HET aanspreekpunt binnen Heineken NL Commercie, zowel voor de business als voor de HR Business partners.

HEINEKEN zoekt een proactieve en flexibele Recruitment Lead met ruime recruitmentervaring als corporate recruiter of aan bureauzijde. De ideale kandidaat heeft oog voor snelheid en kwaliteit en opereert zelfstandig en met een duidelijke visie. Samen met je compacte team maak je recruitmentplannen en weet je topkandidaten voor het bedrijf te winnen. Digitalisering is een integraal onderdeel van je aanpak om nog succesvoller te worden. Jij bent goed in het stellen van prioriteiten en hebt een analytische blik. Je rapporteert aan de HR Manager Heineken NL Commercie.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, je weet op creatieve wijze kwalitatief goede kandidaten aan Heineken te binden en ziet het als een uitdaging jouw team optimaal te laten samenwerken. Kortom, een impactvolle en veelomvattende recruitment rol binnen een van de mooiste organisaties van Nederland. Fulltime functie, 4 dagen bespreekbaar.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 6 jaar ervaring als recruiter in commerciële omgeving (corporate of bureauzijde)
  • Affiniteit met commerciële functies
  • Snelle denker, daadkrachtig
  • Innovatief, oplossingsgericht, communicatief stevig
  • Zelfstandig, proactief, flexibel, enthousiast
  • Relevante afgeronde opleiding, bij voorkeur op WO-niveau
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels
© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04