https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/heineken/hr-business-partner/
People Select

HR Business Partner

Vacature ingevuld
HR Business Partner
6+ jaar
Zoeterwoude | 27 jan

De functie

Als HR Business Partner ben je een ervaren en gedreven professional die impact heeft en over een echte winnaarsmentaliteit beschikt. Je bent ambitieus en gedreven en hebt ruime ervaring met change management. Het (lijn)management challengen, coachen en adviseren behoort tot de kerntaken van deze rol, waarbij je focus ligt op het HR-beleid in een professionele Supply Chain omgeving bij de brouwerij.

Jij kunt moeiteloos een visie op leiderschap uitrollen in de organisatie en maakt makkelijk contact met collega’s met uiteenlopende opleidingsniveaus en functies. Je hebt ervaring met grote transformaties en gewenste interventies. Een no-nonsense mentaliteit, sensitiviteit en een pro-actieve houding zijn cruciaal om succesvol te zijn. Bij jou zit eigenaarschap in je DNA. Je zorgt voor een strategische lange termijn ontwikkelingsvisie en combineert die met een pragmatische inslag. Ervaring met Supply Chain is een plus. Maximaal resultaat en verbetering van processen en kwaliteit is waar je naar streeft.

Jij bent net zo dynamisch en energiek als het bedrijf zelf en neemt graag het voortouw in het leiden van of deelnemen aan HR-projecten en veranderprocessen, zowel voor jouw specifieke werkterrein als Heineken breed. Werken in een commerciële, internationaal georiënteerde organisatie past bij jou. Heineken zoekt de juiste persoonlijkheid voor deze mooie voortrekkersrol die een visie op leiderschap kan uitrollen.

 

De kandidaat

Minimaal 6 jaar relevante ervaring met enkele jaren in een professionele Supply Chain omgeving. Aantoonbare change managementervaring op het gebied van leiderschap en gedrag. Uitstekende communicatieve vaardigheden en academisch werk- en denkniveau.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04