https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hallmark/shopper-marketeer/
People Select
Vacature ingevuld

Shopper Marketeer

5+ jaar
Capelle a/d/ IJssel | 04 jul

Wat ga je doen?

Als Shopper Marketeer ontwikkel je de (trade)marketingstrategie van Hallmark voor heel continentaal Europa en ben je ook verantwoordelijk voor de implementatie, uitvoering en evaluatie. Jij verzint creatieve concepten en promotieacties rondom de merkwaarden Hartelijk, Verrassend en Verbindend en zorgt daarmee voor het halen van de rendementsdoelstellingen. De Shopper Marketeer verbindt marketing en sales. Jij houdt ervan om de dingen net even anders te doen dan normaal, waardoor je zowel intern als extern verrast en inspireert. Je bent medeverantwoordelijk voor het accountmanagement en relatiebeheer van de vele boekhandels. Alle ATL-communicatie valt onder jouw hoede.

Creatief

Hallmark zoekt een strategische én creatieve geest met lef die een onderbouwde langetermijnvisie voor het team vastlegt. Jij bepaalt de jaarkalender en bewaakt het budget. Daarnaast geef je coachend leiding aan twee medewerkers en bewaak je intern goed de taken van jouw team. De Shopper Marketeer heeft aantoonbare ervaring met conceptontwikkeling, maar ook met succesvolle on- en offline activaties. Je hebt nauw contact met de online marketeers en verzint ludieke (online) PR campagnes. Tegelijkertijd bedenk je net zo makkelijk plannen voor in de winkels. Jij bent een doortastende en sprankelende persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt en niet rust voordat promotiecampagnes tiptop naar de (digitale) winkelvloer kunnen.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Brede en creatieve marketingverantwoordelijkheid bij een wereldberoemde marktleider, met veel eigen invloed op de jaarkalender en de concepten die op stapel staan. Leuk is dat Hallmark een creatief team in huis heeft waardoor je de ontwikkeling en de creatieve processen van heel dichtbij kunt beïnvloeden en volgen. Ze bieden verder interessante ontwikkel en doorgroeimogelijkheden.

 

Jouw ervaring

  • minimaal 5 jaar relevante (trade)marketing ervaring, liefst in FMCG en/of Retail
  • minstens 2 jaar leidinggevende ervaring
  • conceptueel en creatief sterk
  • kennis van zowel online als offline marketing
  • analytisch, strategisch en doortastend
  • uitstekende beheersing Nederlands en Engels
© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04