https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/hallmark/
People Select

Hallmark

Hallmark is in 1910 opgericht in Amerika door Joyce C. Hall. Met twee schoenendozen vol ansichtkaarten stapt hij op de trein naar Kansas City. Zo start het verhaal van het inmiddels wereldberoemde bedrijf Hallmark. De dan 18-jarige Joyce heeft een droom en laat zich er door niemand van weerhouden die waar te maken. Hij ziet in dat mensen een diepgeworteld verlangen hebben naar goede, sociale contacten. Met een wenskaart geef je daar gehoor aan, weet hij. Die boodschap brengt hij over op vele drogisterijen en cadeauwinkels en zo verkoopt hij zijn schoenendozen snel leeg.

Broers

Van de eerste opbrengsten bouwt Joyce C. Hall, samen met zijn broers, een speciaalzaak in kaarten, cadeaus, boeken en drukwerk op. De gebroeders Hall maken snel naam als de broers die ‘in wensen handelen’. Hallmark is geboren en klaar om de wereld te veroveren. Het hoofdkantoor van Hallmark Cards is gevestigd in Amerika, in Kansas City. Hieronder vallen een aantal grote dochterondernemingen waaronder: Hallmark Entertainment, Crown Center Kansas, Crayola en Hallmark International (waar ook Hallmark Continental Europe onder valt). Hallmark Cards heeft wereldwijd meer dan 16.000 medewerkers in dienst en is verkrijgbaar in meer dan 100 landen en ruim 30 talen.

Relaties

Hallmark begrijpt dat het leven draait om waardevolle relaties. Het bedrijf wil mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en gifts. Hallmark onderscheidt zich van de overige aanbieders op de wenskaarten- en giftsmarkt door een ruim en verrassend assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten en cadeauartikelen van Hallmark hun weg naar de consument, zowel via winkels als online. Hallmark is daarmee marktleider in Nederland en België. Het Hallmarkgevoel is samengevat in het Hallmark merkkompas, dat bestaat uit hun overtuiging en de belofte die ze doen aan klanten, omringd met de merkwaarden Hartelijk, Verrassend en Verbindend. Deze merkwaarden geven richting aan alles wat ze doen.

Europa

Hallmark Cards Continental Europe maakt onderdeel uit van Hallmark International en heeft circa 270 medewerkers in dienst, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en wordt op dit moment gemoderniseerd inclusief scrumrooms en andere moderne snufjes. De focus van Hallmark Cards Continental Europe ligt op Nederland, België en Duitsland. De lijnen bij Hallmark zijn kort en er wordt hard en gedreven gewerkt aan de doelstellingen.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04