Hak Fresh

Hak Fresh

HAK behoort tot de top 3 maaltijdmerken in Nederland en is de laatste jaren getransformeerd van een traditionele conservenproducent in de Benelux naar een merkenbedrijf in plantaardige voeding dat actief is in Noordwest-Europa. Hun missie is glashelder: mensen – op elk moment van de dag – helpen om meer groenten en peulvruchten te eten. Thuis of buitenshuis. Van een curryschotel met linzen tot salade met bietjes en de groenten voor bij de aardappelen.

HAK Fresh, sinds 2017 onderdeel van HAK, richt zich met op maat gemaakte groenteconcepten en op het verrijken van maaltijden (zoals salades, pizza’s en broodjes) voor een grote diversiteit aan klanten in foodservice (zoals tankstations, inflight- en bedrijfscatering en franchise- formules). Ook levert deze tak koelverse ready-to-eat en ready-to-heat maaltijdcomponenten en salades aan supermarkten met groenten als hoofdingrediënt. De focus ligt momenteel op groei in het foodservicekanaal.

HAK innoveert het Fresh assortiment continu om kansen in de markt te verzilveren. Met speciale technieken, die leiden tot langere tht op natuurlijke wijze zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, bieden ze culinaire en creatieve oplossingen op maat. Gegrilde en geroosterde toepassingen is het nieuwste concept gericht op de horeca/ foodservice, en food producers. De strategie van HAK is met de komst van HAK Fresh uitgebreid met de productie van verse groente-ingrediënten met hoge toegevoegde waarde op de locatie in Den Bosch. Duurzaamheid zit in de hele organisatie al sinds de oprichting in het DNA van HAK en de organisatie is daar dan ook voortdurend actief mee bezig.

Cultuur
Ondernemerschap, flexibiliteit, kwaliteit en innovatie zijn kernwaarden die HAK Fresh deelt met de gehele organisatie. HAK voelt nog altijd als een familiebedrijf, waar de 250 medewerkers zich echt thuis voelen en waar veel waarde gehecht wordt aan een gezonde, prettige werksfeer. De medewerkers zijn ondernemend, open, betrokken, kwaliteitsgericht en nemen verantwoordelijkheid. Voor jonge collega’s worden geregeld gezellige en actieve activiteiten georganiseerd door de bedrijfsbrede club Jong Hak. Bij HAK Fresh hangt een informele, scale-up sfeer.

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2024 Copyright - People Select - Privacy statement