https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/group-of-butchers/manager-productontwikkeling-innovatie-mt-lid/
People Select
Vacature ingevuld

Manager Productontwikkeling & Innovatie (MT-lid)

10+ jaar
Tilburg | 24 dec

Wat ga je doen?

Als Manager Productontwikkeling & Innovatie heb jij een sleutelrol in productinnovatie en geef je een krachtige impuls aan het doorontwikkelen van de verschillende vleescategorieën. In deze nieuwe rol koers je met een team van Productontwikkelaars (5,5 fte) en Product Managers (2 fte) aan op verdere groei en haal je maximale synergie uit acquisities. Op basis van een sterke, doordachte visie, trends en marktanalyses creëer je solide draagvlak voor grote en kleine innovaties bij zowel klanten als intern, waarmee je innovatie bovenaan de agenda zet. Jij neemt daadkrachtig ownership over innovatieprojecten en overziet het proces van concept tot gereed eindproduct. In deze rol word je op korte termijn MT-lid.

Group of Butchers zoekt een ondernemende en ambitieuze innovator met overtuigingskracht en visie. Minimaal 10 jaar ervaring met productontwikkeling en/of management en aantoonbaar succes met innovatieprojecten is onmisbaar om de gewenste resultaten te bereiken. Jij hebt ruime ervaring met het aansturen van een team en hebt het commitment om te zorgen voor vernieuwende winnende concepten in de markt. De Manager Productontwikkeling & Innovatie kijkt als MT-lid ook buiten zijn eigen discipline mee naar de bedrijfsstrategie. Een passie voor ambachtelijke versproducten is een must.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een op innovatie gefocuste leidinggevende rol waarbij je snel zichtbare resultaten kunt bereiken en de kans krijgt om productontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Een gloednieuw innovatiecentrum, waar Group of Butchers vol mee inzet op verdere lange termijn groei en versnelde innovatie. Een werkomgeving met een echte winnaarsmentaliteit en interessante projecten. De dagelijkse leiding over een innovatief specialisten team, waar de passie voor vlees en vleeswaren vanaf spat. Het bedrijf biedt zijn medewerkers ruime ontwikkelmogelijkheden en tevens de mogelijkheid in het bedrijf te participeren.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 10 jaar werkervaring in innovatie en/of management, in vlees-/versproducten
  • Een aantoonbaar track record in succesvolle innovatieprojecten
  • Je hebt ervaring in een MT-rol of bent klaar om die stap te maken
  • Sterke visie en analytische vaardigheden
  • Ruime leidinggevende ervaring
  • Een sterke ondernemersmentaliteit, resultaatgericht, gedreven, zelfstandig

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04