https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/group-of-butchers/
People Select

Group of Butchers

Gek op vlees

Gek op vlees, dat zijn ze bij Group of Butchers. Met een enorme passie leveren ze elke dag opnieuw de lekkerste vleesproducten en vleeswaren in de allerbeste kwaliteit. Maar daar blijft het niet bij. Aan elk product voegen ze iets van zichzelf toe. Want deze slagers doen niks liever dan nieuwe concepten en manieren bedenken om vlees nog lekkerder te maken. Ze koken, bakken, braden, grillen, roken, drogen, rijpen, kruiden, mengen en zouten. Net zolang tot de perfecte receptuur is ontdekt. En dat proef je.

Vleeswaren

Group of Butchers levert vooral verse vleeswaren aan supermarkten. Het assortiment varieert van gehaktballen en rotisserieproducten tot luxe vleeswaren en verschillende (rook)worstsoorten. Het bedrijf is in 1997 gestart door mannen die vlees en ondernemerschap in het bloed hebben. Sinds 2012 is mede door deelname van een investeringsmaatschappij de omzet door organische groei en door overnames van de ‘pareltjes’ in de markt verdrievoudigd. Er ligt nu een plan om door te groeien zich verder te positioneren als marktleider in verse kwaliteitsvleeswaren.

 

Traditioneel

Zes gespecialiseerde productielocaties (vier in Nederland en twee in België) bereiden op traditionele wijze vleeswaren voor retail, out of home en cateraars. Zo komt de filet Americain uit Eersel, vinden ambachtelijke rook- en BBQ-worsten hun oorsprong in Soest en Barneveld en is de vestiging in Tilburg niet alleen het hoofdkantoor, maar ook dé plek waar ze specialist zijn in het grillen en koken. Het motto van de slagers is overal hetzelfde: “Let’s make something special (together)!” Op al die locaties wordt voortdurend geïnnoveerd en vernieuwd. Group of Butchers is door retailers niet voor niets al vijf keer bekroond met de Indistributie Trofee

 

Passie

Group of Butchers is een informele, transparante, no-nonsense organisatie waar iedereen de kans krijgt zijn talenten te ontwikkelen. De ruim vierhonderd medewerkers in Nederland en Belgie zijn betrokken, nuchtere en harde werkers die houden van uitdagingen en een ware passie hebben voor vlees en vers. Productontwikkelaar Willem Miltenburg werkt er al negen jaar met veel plezier: “Ik heb tussendoor wel voor een ander bedrijf gewerkt, maar ben teruggekomen vanwege de fijne bedrijfscultuur. Geen enkele dag is hier hetzelfde, want iedere project brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. We zijn een snelle en flexibele organisatie, met het motto ‘snel denken en goed doen’. Omdat ik zowel met productie als commercie schakel, kan ik zeggen dat deze instelling echt in het hele bedrijf heerst.”

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04