https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/grolsch/senior-business-controller-horeca/
People Select

Senior Business Controller Horeca

Senior Business Controller Horeca
5+ jaar
Enschede | 02 jul

Wat ga je doen?

Als Senior Business Controller Horeca ben jij het financiële geweten van het Horeca management team. Vanuit diepgaande analyses zorg je ervoor dat het rendement in dit kanaal verbetert en de juiste keuzes worden gemaakt. Jij adviseert de commerciële business over hun plannen en deelt je inzichten vanuit een veelvoud aan data. Zo draag je bij aan het bepalen van de strategie op de (middel)lange termijn. Jij geeft aan op welke (financiële) voorwaarden nieuwe klanten gebonden moeten worden en weet op basis van cijfers van welke klanten beter afscheid genomen kan worden. In deze rol ben je een belangrijke business partner voor het sales team en vertaal je complexe datasets naar concrete inzichten die het rendement verhogen. Je geeft leiding aan een Business Controller Horeca & Fixed Costs die jou ondersteunt bij rapportages en analyses.

Grolsch zoekt een analytisch én communicatief ijzersterke Senior Business Controller Horeca die proactief spart met de business. Met jouw team zorg je dat de ambities binnen Horeca gerealiseerd worden. Jij weet vanuit datasets niet alleen uitstekende analyses, forecasts en rapportages te maken, maar signaleert daarin ook trends. Voor die trends en inzichten weet je zelfstandig en op eigen initiatief draagvlak te creëren binnen sales. Overtuigingskracht, proactiviteit en flexibiliteit zijn een must om je thuis te voelen in deze commerciële organisatie waar je nauw samenwerkt met het salesteam en je de directie mede-adviseert op strategisch niveau. Jij beschikt over een positief kritische houding en zoekt constant naar (proces)verbeteringen. Het nemen van onderbouwde beslissingen gaat je goed af.

Wat biedt de organisatie jou?

Een rol als Senior Business Controller bij een bekende A-merk speler, waarbij je intensief contact hebt met de business en je echt concreet kunt adviseren. Directe invloed op de strategie. Een zelfstandige, leidinggevende rol, waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen in je vakgebied én als manager. Een plek in een nuchtere, gedreven organisatie met vernieuwingsdrang en focus op verduurzaming.


Jouw ervaring

  • 5+ jaar relevante ervaring, waarvan enkele jaren als Business Controller
  • Uitstekende MS Excel-vaardigheden, kennis van BI & SAP is een plus
  • Communicatief sterk, stevige persoonlijkheid
  • Flexibel, zelfstandig, proactief, nuchter
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding in financiële richting
  • Goede kennis van Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04