https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/grolsch/
People Select

Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie nodig heeft. Het is een van de sterkste A-merken van Nederland. Denk aan de karakteristieke ‘plop’ van een beugelfles die geopend wordt, de slogan ‘Vakmanschap is Meesterschap’ en de uitgesproken smaak van hun bier. Grolsch doet alles graag net even anders, is eigenzinnig. Zelf noemen ze dat: karakter. Ze brouwen al meer dan 400 jaar bier volgens eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Alles voor de echte, volle smaak en een rijke afdronk.

Assortiment
Naast premium pilsner maakt Grolsch ook diverse speciaalbieren. Dat assortiment groeit elk jaar en speelt in op de laatste trends. De organisatie is bovendien actief bezig met verduurzaming, zoal het verminderen van het CO2-, energie- en waterverbruik, het hergebruiken van materialen en zoveel mogelijk circulaire verpakkingen.

Brouwerij
De bierbrouwerij uit het Oosten van het land is in 1615 ontstaan, toen Willem Neerfeldt in Groenlo een pand kocht om een brouwerij te starten. Daarmee is het een van de oudste ondernemingen van Nederland. Het verhaal gaat dat het typische Grolsch bier is ontstaan doordat brouwer Peter Kuijper pas met de dochter van Neerfeldt mocht trouwen toen hij het ultieme bier met twee hopsoorten had gebrouwen. Hij bleef net zo lang experimenteren tot zij instemde. Sinds 2016 is het Japanse drankenconcern Asahi eigenaar van Grolsch en valt de brouwerij onder Asahi Europe, waaronder ook merken als Peroni, Meantime en Asahi vallen.

Vernieuwing
Bij Grolsch in Nederland werken zo’n 600 mensen die dagelijks bezig zijn met verbetering, vernieuwing, groei van de organisatie en tevreden klanten. Verantwoordelijkheid nemen, zelfstandigheid en eigen ideeën inbrengen worden er gewaardeerd. De sfeer is er nuchter, open en er wordt hard gewerkt. Omdat ze geloven dat het beste bier door de beste mensen gemaakt wordt, is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. En als extraatje is er de befaamde ‘huisbier-regeling’: elke medewerker mag maandelijks drie kratten bier meenemen uit het rijke assortiment.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04