https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/glasbest/
People Select

Glasbest

Lekker eten in glas

Bij Glasbest houden ze van lekker eten. Ze zoeken constant naar nieuwe ideeën voor opvallende, nieuwe en hippe producten en recepten voor zichzelf én voor anderen. En die stoppen ze dan in glazen flessen of potten. Want: Glasbest gelooft erg in de kracht van glas als verpakkingsmateriaal, omdat veel producten daarin nou eenmaal het best bewaard kunnen worden. Glas heeft bovendien een constante kwaliteit en is ook nog eens recyclebaar, dus duurzaam. Een unieke positie op de Nederlandse markt is zo snel veroverd.

 

Kick

Glasbest is een jong, ambitieus en snelgroeiend privaat bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige foodproducten ontwikkelt en produceert zoals de A-merken Jean Bâton Mayonaise en Amelander Verse Sladressing. Maar in hun industriële keuken worden voor retailers ook producten onder private label gemaakt. Het bedrijf kickt er namelijk op in korte tijd nieuwe producten te ontwikkelen en worden ze graag uitgedaagd om een nieuwe, of goedkopere versie van een product te bedenken. Al die producten worden vervolgens – in glas uiteraard - verpakt in hun eigen, moderne en flexibele fabriek in Udenhout. Het bedrijf levert aan grote retailers en groothandels, maar ook wel aan speciaalzaken.

 

Afvullijn

Als co-packer verpakt Glasbest kant en klaar aangeleverde producten voor hun klanten. Die klanten kunnen grote levensmiddelenfabrikanten zijn die zelf geen afvullijn hebben voor glas, maar ze maken ook graag tijd vrij voor een chefkok of klein bedrijf met een bijzonder product. Het is een actief en ondernemend bedrijf dat volop innoveert. De toekomst en kansen liggen zowel nationaal als internationaal en het bedrijf hoopt de komende jaren meer te gaan exporteren.

 

Foodies

Een klein team van ongeveer vijftien personen zorgt ervoor dat de klant altijd eerste rang zit om samen de beste producten te maken. In dat team zitten veel ervaren 'foodmensen', die verstand hebben van productie- en verpakkingstechnologie, maar ook van het ontwikkelen van merken en private labels en retail. En er zitten mensen met een culinaire achtergrond. Daarvan valt een hoop te leren. Medewerkers krijgen de vrijheid om hun talenten breed in te zetten en worden gestimuleerd mee te zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04