https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/fit-for-free/regio-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Regio Manager

5+ jaar
Nederland | 02 okt

Wat ga je doen?

Als Regio Manager zorg je voor goed presterende clubs in jouw regio. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de clubmanagers op basis van KPI’s en het begeleiden van jaarplannen. Jij zorgt er continu voor dat de kwaliteit van het fitnessaanbod gewaarborgd is en stuurt bij waar nodig. De leden staan centraal in de missie om de allerbeste fitnessketen te worden. Jij zorgt daarom voor breed draagvlak voor de online en offline plannen om de fitness journey van leden verder te verbeteren. Speerpunten in deze rol zijn het aanbrengen van structuur, het vakkundig coachen van de clubs, het monitoren van data en dashboards en het maken van verbeterplannen. Bedrijfskundig inzicht en een proactieve houding zijn een must.

Fit For Free zoekt een ondernemende en sportieve Regio Manager met uitstekende people management skills en minstens 5 jaar relevante club/store level management ervaring in een commerciële en operationele omgeving. Een passie voor sport is onmisbaar in deze rol, waarbij het uiteindelijk draait om het creëren van de sportschool 3.0. Jij zorgt ervoor dat de sales targets gehaald worden en de winstgevendheid van de clubs vergroot wordt. Met een tactisch plan op basis van alle kerndata zorg jij voor nieuwe successen, die lokaal, regionaal en soms zelfs landelijk doorgevoerd worden. Jij focust op de ontwikkeling van het team en verbetert de samenwerking tussen de clubs. Enthousiasme, betrouwbaarheid en sociale kwaliteiten zijn onmisbaar.


Wat biedt de organisatie jou?

Een ondernemende, leidinggevende rol als Regio Manager bij een jonge en sportieve organisatie. Een groeiend bedrijf dat investeert in de fitness journey van leden om uit te groeien tot de grootste fitnessketen van Nederland. Een open en informele bedrijfscultuur met kansen om jezelf te ontplooien.


Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in club/store level management in een commerciële, operationele omgeving
  • Aantoonbaar enkele jaren leidinggevende ervaring op basis van data en dashboards
  • Sterk in data driven decision making, goed in Excel en analyseren
  • Ervaring met projectmanagement
  • HBO werk- en denkniveau
  • Passie voor sport en een gezonde levensstijl

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04