https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/farm-frites/hr-data-analist/
People Select

HR Data Analist

HR Data Analist
3-5 jaar
Oudenhoorn | 08 okt

Wat ga je doen?

De HR Data Analist draagt verantwoordelijkheid voor betrouwbare rapportages, goedlopende processen en ondersteunende systemen. In deze bouw-rol stroomlijn en optimaliseer je alle HR gerelateerde processen en zorg je dat deze optimaal beschikbaar zijn voor HR en de business. Jij speelt een sleutelrol bij de vertaalslag van data naar relevante HR informatie voor alle interne stakeholders. Jij standaardiseert rapportages en zorg continu voor het initiëren van verbeteringen van processen en systemen. Ook ben je key user van de HR-systemen.

Bouwen

Farm Frites zoekt een doortastende, communicatieve en analytisch ijzersterke HR Data Analist die pragmatisch is en zelfstandig verantwoordelijkheid neemt voor optimale databeschikbaarheid. Jij bent een stevige persoonlijkheid die doelgericht op alle niveaus met stakeholders acteert en zo de gewenste kwaliteitsslag weet te realiseren. Jij bent assertief, brengt structuur aan en durft de business op hun taken aan te spreken. Een dynamisch, internationaal georiënteerd familiebedrijf past bij jou. De HR Data Analist maakt onderdeel uit van het HR Service team.

Wat biedt de organisatie jou?

Een verantwoordelijke bouw-rol met meer dan voldoende bewegingsruimte, waar je als HR Data Analist verantwoordelijk bent voor het optimaliseren en efficiënt maken van alle HR gerelateerde processen en procedures. Farm Frites is een internationaal, snelgroeiend familiebedrijf met een nuchtere mentaliteit. Fulltime functie (32 uur eventueel bespreekbaar).

Jouw ervaring

  • 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Kennis van HR-systemen en in staat heldere rapportages op te leveren, zowel schriftelijk als mondeling
  • Analytisch en communicatief sterk
  • Uitstekende kennis van Excel en PowerPoint
  • Stevige persoonlijkheid, positief, proactief en resultaatgericht
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04