https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/farm-frites/
People Select

Farm Frites

Alles met aardappels

De beste aardappelrassen en bevlogen telers vormen de basis van Farm Frites. Al meer dan 45 jaar staat alles er in het teken van de aardappel. Van ‘Farm to Fork’. Om de lekkerste producten vers van het land bij de consument te krijgen werken ze zo snel en duurzaam mogelijk. Alle mogelijkheden van de veelzijdige aardappel worden benut voor de lekkerste frites tot overheerlijke aardappelproducten. Met die bevroren en gekoelde aardappelspecialiteiten heeft het bedrijf in veel landen een toonaangevende marktpositie veroverd. Hun passie voor kwaliteit heeft daar zeker ook bij geholpen.

Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en dat is nog steeds zo. Het bedrijf stelt puurheid, authenticiteit, landbouwkennis en mensen centraal. Vanuit die gedachte zorgen ze ervoor dat aan de actuele wensen en belangen van hun B2B-klanten, consumenten, telers en werknemers voldaan wordt. Dat begint natuurlijk bij de aardappelen uit Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika en eindigt op de borden van consumenten wereldwijd. Farm Frites is een echte expert in ontwikkeling, teelt, selectie, verwerking en verpakking van aardappelproducten en investeert voortdurend om dat te blijven. Met producten voor elke smaak en trend, waar ook ter wereld. Hun producten zijn bedoeld voor klanten die zich richten op: casual dining, catering, fine dining, professional foodservice, Quick Service Restaurants en de recreatie-branche.

Farm Frites is een internationaal bedrijf met ruim 1.500 medewerkers en 43 sales kantoren. De organisatie investeert de komende jaren in het vergroten van haar efficiëntie, maar met behoud van de flexibiliteit en snelle besluitvorming die ze van oudsher hebben. Ze hebben daarvoor een corporate strategie voor 2025 bepaald. De focus ligt momenteel op het uitbouwen van de eigen merken, die goed zijn voor 70 procent van het totale volume. Ook marketingtechnisch ligt hier groot potentieel voor verdere groei. Over 5 jaar wil Farm Frites zijn huidige global marktaandeel van >7 procent verdubbeld hebben.

Bij Farm Frites wordt volop geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun medewerkers met interessante opleidingsmogelijkheden en een eigen Academy. Respect, zorg en verantwoordelijkheid nemen zijn sleutelwoorden bij de organisatie waar talent tot bloei komt en de uitdagingen creatief en uitdagend zijn. Er wordt veel samengewerkt en medewerkers worden uitgenodigd om mee te denken met ontwikkelingen. De sfeer is er nuchter, no-nonsense, dynamisch en ondernemend. Leuk om te weten: het hoofdkantoor is toepasselijk gevestigd in een boerderij met daaromheen uiteraard… aardappelvelden.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04