https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/fairtrade-nederland-voorheen-stichting-max-havelaar/content-online-community-specialist/
People Select
Vacature ingevuld

Content & Online Community Specialist

2+ jaar
Utrecht | 12 dec

Wat ga je doen?

Als Content & Online Community Specialist lever jij pakkende content voor de verschillende (online en offline) doelgroepen. Jij bedenkt en ontwikkelt zelfstandig een professionele contentkalender en betrekt de communities via social media kanalen, de website, nieuwsbrieven en blogs. Als dé verbindende factor tussen Stichting Max Havelaar en de achterban ga je proactief de dialoog aan en volg je op de voet wat er online leeft over Fairtrade. In deze nieuwe functie geef jij vorm aan de aangescherpte online communicatiestrategie. Creativiteit, een goed gevoel voor tekst en beeld en vormgeving spelen een belangrijke rol.

Stichting Max Havelaar zoekt een professionele en gepassioneerde Content & Online Community Specialist met een hart voor Fairtrade. Enkele jaren ervaring met online communicatie is een must. Jij neemt graag initiatief, overtuigt daadkrachtig met jouw content-visie en weet hoe je de doelgroep kunt raken. Je bewaakt een consistente doorvertaling van de tone-of voice van de keurmerkorganisatie in alle uitingen. Je deelt je kennis en ervaring in multidisciplinaire projectteams en coördineert de samenwerking met eventuele externe partijen.


Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende communicatierol waarin je je ontwikkelt tot een allround content specialist. Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor het uitzetten en beïnvloeden van de (online) content-koers. Een gedreven en professionele keurmerkorganisatie met een uitstekende naam, die opereert op het snijvlak van commercieel en ideëel. Een plek in een gepassioneerd en compact team met hoog opgeleide professionals, waar de lijnen kort zijn en de sfeer informeel is. Een functie voor 24-28 per week.


Jouw ervaring

  • Minimaal 2 jaar ervaring met online communicatie aan merk en/of bureauzijde
  • Aantoonbaar succesvol in contentcreatie, social media, community management, en web analytics
  • Creatief met taal en affiniteit met duurzaamheid
  • Uitstekende projectmanagementskills
  • Flexibel, Initiatiefrijk, gedreven, gestructureerd
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding in (marketing)communicatie en/of journalistiek

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04