https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/euro-pool-group/communication-specialist/
People Select
Vacature ingevuld

Communication Specialist

5+ jaar
Rijswijk | 18 jan

Uitdaging

Zorgen voor interne cohesie en externe PR in brede corporate communicatierol bij internationale marktleider in duurzame verpakkingen.

 

De functie

Als Communicatie Specialist bij Euro Pool Group maak je alle interessante ontwikkelingen van het bedrijf intern én extern zichtbaar. Je verankert en professionaliseert de corporate communicatie op internationaal niveau. Met minstens vijf jaar bewezen skills als  communicatiespecialist in een b2b-georiënteerd bedrijf weet je mensen in verschillende landen en functieniveaus te verbinden. In 2017 bestaat de organisatie 25 jaar, een uitgelezen kans om intern meer samenhang te creëren en de duurzame activiteiten extern volop in de schijnwerper te zetten. Jij vindt snel en zelfstandig je weg in de organisatie en verzint creatieve manieren om de toekomstplannen intern op de agenda te krijgen en te houden. De Communicatie Specialist regelt een internationale intranet site en verzorgt nieuwsbrieven. Je managet zelfstandig projecten en helpt bij interne en externe events. Samen met de Group Marketing Manager vorm je een inspirerend en zelfstandig dream team dat de communicatie op de kaart zet. Met slimme story telling genereer je externe PR en media aandacht, waarbij je de duurzame ambities van het bedrijf mooi kunt benutten.

 

De kandidaat

Minimaal vijf jaar ervaring als communicatie specialist, liefst in een internationale b2b-omgeving. Bewezen expertise in website-onderhoud en nieuwsbriefprogramma’s. Vloeiend in geschreven en gesproken Engels en in bezit van een afgeronde communicatieopleiding.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04