https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/euro-pizza-products/
People Select

Euro Pizza Products

De perfecte pizza begint met een goede bodem vol smaak. Die bodem maken en blijven innoveren is de missie van Euro Pizza Products. Het bedrijf is toonaangevend specialist op het gebied van vers vriesdeeg. In het begin produceerden ze hun deeg uitsluitend voor New York Pizza, maar inmiddels vinden de producten hun weg al jaren naar vele klanten in binnen- en buitenland. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardig, authentiek Italiaans pizzadeeg, Amerikaans pizzadeeg en een groot assortiment aan andere bevroren, verse deegproducten, waaronder bodems op basis van bloemkool en wortel. En heel belangrijk: allemaal gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Let’s dough it!

Euro Pizza Product is in 1993 opgericht als groothandel en deegfabriek voor New York Pizza en faciliteerde de volledige supply chain van deze keten. Al snel daarna vonden andere organisaties in de regio het bedrijf als leverancier en producent van deeg en andere pizzagerelateerde producten als pizzasaus, kaas en toppings. Door de groei van de vraag van zowel New York Pizza als derden is Euro Pizza Products zo getransformeerd tot een volwaardige deegproducent met klanten als pizzaketens, groothandels, cateraars, hotels, vliegvelden, vakantie- en attractieparken. Export vindt plaats naar twintig landen. Momenteel ligt er focus op groei in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nordics en de Benelux. Naast het assortiment van het eigen merk Piazzola, dat in vrijwel alle groothandels ligt, produceert en distribueert het een breed scala aan producten onder private label, vaak met een geheel eigen receptuur en verpakking.

In 2021 heeft de Noorse investeerder Orkla een meerderheidsbelang gekregen in New York Pizza en Euro Pizza Products om de groeiambities optimaal te kunnen realiseren. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit staan in Amstelveen, waar innovatie en groei centraal staan en regelmatig uitgebreid wordt. In 2019 verdubbelde de productiecapaciteit nog en het doel is om de komende vijf jaar te verdubbelen. De komende periode wordt vol ingezet op het vergroten van de naamsbekendheid van Euro Pizza Products om internationaal nieuwe kansen te verzilveren.

Kernwaarden van de organisatie zijn betrouwbaar, deskundig, innovatief, kwaliteit en ondernemend. Op het moderne kantoor werkt een gedreven en ondernemend team in een scale-up vibe aan de groeiambities. Het is een platte, informele organisatie met een work-hard-play-hard-mentaliteit. Buiten werktijden vinden geregeld activiteiten plaats en er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. In het pand kun je ook terecht in de eigen gym.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04