https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/euretco/
People Select

Euretco

Euretco is de kracht achter zelfstandig retailend Nederland. De organisatie werkt samen met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers die in totaal bijna 2.400 winkels runnen in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Hun gezamenlijke consumentenomzet is circa 2 miljard euro. Daarmee is Euretco dé grootste retail-serviceorganisatie van het land. Het belang van ondernemers, hun opvolgers en het behoud van het diverse Nederlandse retaillandschap staan er voorop.

Euretco verbindt vraag en aanbod in de Europese retail. Ondernemers kunnen via Euretco profiteren van inkoopvoordeel, kennisuitwisseling, verkoopsamenwerking en omni-channel ondersteuning. Om onderscheidende producten aan te kunnen bieden is een goed partnership met sterke leveranciers van cruciaal belang. Winkelformules en vloerconcepten die bij Eurteco horen zijn onder meer INTERSPORT, Runnersworld, The Athelete’s Foot, Hubo, Decorette en Libris/Blz..

De basis van Euretco is al meer dan een eeuw geleden gelegd bij de N.V. Manufacturiers Vereniging Nederland. Sinds een paar jaar is het bedrijf een volledige dochteronderneming van het Duitse EK/servicegroup. Daarmee is een nieuwe en invloedrijk retailserviceplatform in non-food op Europees niveau ontstaan. De bedoeling is dat de nieuwe organisatie een coöperatieve structuur krijgt volgens het model van EK/servicegroup.

Euretco is gevestigd in Hoevelaken en heeft circa 300 medewerkers. Zij proberen met uiteenlopende backoffice-diensten de ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen, zowel in hun winkel als online. Ze delen met elkaar dat ze graag initiatieven nemen en beschikken over teamspirit, flexibiliteit en een passie voor de dynamiek van retail. Innovatie en creativiteit zijn kernwaarden van het bedrijf.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04