https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/elha-cosmetics/
People Select

Elha Cosmetics

Elha Cosmetics is een toonaangevende Benelux-distributeur van gerenommeerde parfums en cosmeticaproducten. Met ruim 38 jaar expertise is Elha Cosmetics dé beautypartner voor zowel retailers als schoonheidsspecialisten. Het kantoor vertegenwoordigt topmerken als Jimmy Choo, Bergman Beauty Care, La Prairie, Dsquared2, Missoni, Elizabeth Arden, Montblanc, Moschino, Versace, Trussardi en vele andere luxe merken.

Naast het verzorgen van de distributie voor deze internationale merken biedt de organisatie brede ondersteuning op het gebied van sales en (online) marketing. Elha Cosmetics garandeert de brands service van een hoog kwaliteitsniveau en gaat voor betrouwbare en succesvolle samenwerkingen voor de lange termijn.

Elha Cosmetics is in 1981 opgericht door Leo Hertz. Deze rasechte ondernemer begon met het distribueren van luxe cosmeticamerken in Nederland. Zijn eerste aanwinst: het parfummerk van de destijds razend populaire Franse acteur Alain Delon. Door de jaren heen groeide het portfolio sterk met exclusieve merken uit Frankrijk en andere Europese landen. Hertz is anno 2019 nog steeds actief betrokken bij het bedrijf en heeft het DNA van de organisatie opgebouwd.

In de bedrijfscultuur van Elha Cosmetics staan ondernemerschap, relatiemanagement en flexibiliteit voorop. In de dynamische cosmeticamarkt speelt het bedrijf als ‘kleinste van de groten’ maximaal in op trends en ontwikkelingen in de markt. Daarbij worden langlopende relaties met (buitenlandse) leveranciers gekoesterd. Sommige gaan al meer dan 30 jaar terug. Als distributeur zoeken zij constant naar de beste manier om toegevoegde waarde te bieden aan zowel de leveranciers als de retailers.

Op het hoofdkantoor in Burgerveen – met uitzicht op het water - werken circa 75 enthousiaste en ambitieuze medewerkers. De sfeer is er ondernemend, familiair, hands-on, pragmatisch en resultaatgericht. De lijnen zijn er kort en iedereen kent elkaar. Naast het hoofdkantoor in Burgerveen is er een vestiging in het Belgische Mechelen.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04