https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/eijerkamp/interim-senior-customer-care-specialist/
People Select

Interim Senior Customer Care Specialist

Interim Senior Customer Care Specialist
4+ jaar
Zutphen | 12 apr

Wat ga je doen?

Als Interim Senior Customer Care Specialist handel je zelfstandig (complexe) klantcases af en zorg je voor passende oplossingen en tevreden klanten. Naast je operationele taak krijg je ook extra verantwoordelijkheden, wat zorgt voor afwisseling in je rol. Jij houdt van aanpakken, denkt in oplossingen en hebt liefst gevoel voor retail. Binnen no time maak jij je de interne lijnen eigen om snel verantwoordelijkheid te nemen voor het wegwerken van een groot aantal klachten en klantcases. Excellente communicatieve vaardigheden, een stevige persoonlijkheid en een goed inlevingsvermogen zijn onmisbaar in deze rol.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige en operationele rol in customer service bij een inspirerende woonwinkel. Betrokkenheid bij een – nader te bepalen - intern project. Een contract voor minimaal 4 dagen per week met een duur van ten minste 6 maanden.

Jouw ervaring

  • Ervaring met complexe operationele klantenservicevraagstukken
  • Gevoel voor retail
  • Uitstekende projectmanagementvaardigheden
  • Communicatief ijzersterk, diplomatiek
  • Oplossingsgericht, can-do mentaliteit, goed in prioriteiten stellen
  • Zelfstandig en daadkrachtig

Over Eijerkamp

Woonwinkel Eijerkamp presenteert de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie onder één dak. De liefde en passie voor meubels zit in hun DNA. Al meer dan 90 jaar. Alle bekende woonmerken zijn te vinden in de ruime vestigingen. Bij Eijerkamp Retail Groep werken ruim 300 medewerkers. Naast de Eijerkamp-winkels in Zutphen en Veenendaal horen ook de Trendhopper Zutphen en Veenendaal, designwinkel CILO en LOTS citystore Eijerkamp bij de groep. En natuurlijk is er ook nog een webshop. Persoonlijk advies en goede service zijn belangrijk. Op het hoofdkantoor van het bedrijf, pal naast de winkel, heerst een open en informele cultuur. De medewerkers zijn loyaal aan de organisatie, werken hard en hebben echt hart voor de zaak.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04