https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/trade-marketeer-horecaon-trade/
People Select

Trade Marketeer Horeca/On Trade

Vacature ingevuld
Trade Marketeer Horeca/On Trade
5+ jaar
Deventer | 07 jun

Wat ga je doen?

De Trade Marketeer Horeca/On Trade professionaliseert en brengt structuur aan in alle beschikbare klantendata binnen Horeca. Jouw bron is het bestaande CRM-systeem waar Duvel mee werkt. Jij ontwikkelt de commerciële tools verder door en integreert de beschikbare data in de organisatie. Zo zorg je ervoor dat het verkoopteam Horeca doelmatig en efficiënt resultaat kan behalen en nieuwe saleskansen uit de data aan het licht komen. Denk aan distributie- en volumeontwikkeling en het meten van activatiesuccessen en targetsettings. Het intern creëren van draagvlak voor het werken met analysetools is ook een belangrijke taak. Jij weet over te brengen hoe het slimme gebruik van data en systemen bijdraagt aan de professionalisering en groeikansen.

Jij maakt promotieanalyses en zorgt van daaruit voor succesvolle acties in Horeca. Daarbij lever jij vanuit de data ook een bijdrage aan het bouwen van een merkvoorkeur in de horeca. Jij brengt de customer journey in kaart en deelt de inzichten die hieruit voortkomen. Ook alle activaties in het kanaal worden door jou geanalyseerd, waarna je adviseert over eventuele benodigde aanpassingen.

Visie op datagebruik
Duvel Moortgat zoekt een stevige Trade Marketeer Horeca/On Trade met kennis van het salesproces in deze markt en een visie op systematisch datagebruik binnen het salesteam. Jij gebruikt de data uit het CRM voor analyses en het geven van adviezen over de performance. Jij bouwt zelfstandig aan het borgen van de klantendata in de organisatie en onderhoudt hiervoor alle contacten. Jij vertaalt de data door naar commerciële mogelijkheden en weet het salesteam te overtuigen. Jij creëert inzicht in het bestaande klantenportfolio (opgedeeld in ABCD klanten) en optimaliseert dit. Communicatieve kracht en een sterke persoonlijkheid zijn hiervoor een must. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager Horeca, die jou veel vrijheid geeft. Je bent hands-on, resultaatgericht en daadkrachtig.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een uitdagende en zelfstandige rol in het Horecateam als Trade Marketeer bij een eigenzinnig en gezond familiebedrijf dat de laatste jaren enorm is gegroeid. Een key positie om verder te werken aan de groei van het bedrijf en het segment Horeca/On Trade. Werken met een fraai en gevarieerd premium merkenportfolio waarmee je als toonaangevende specialist in de categorie wordt gezien. Veel ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van een langetermijnstrategie. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s die hun liefde en trots voor de merken elke dag uitstralen. Duvel kent een ambitieuze en fijne werksfeer waar veel samengewerkt wordt.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar relevante ervaring als business analist, strategy consultant, channel marketeer en commerciële ervaring in OOH binnen FMCG
  • Strategisch en analytisch sterk
  • Aantoonbare ervaring met het implementeren van analysetools en - systemen
  • Ondernemend en resultaatgericht
  • Commerciële HBO+-opleiding, bij voorkeur in marketing
  • Uitstekende communicatieve en projectmanagement skills
  • Energiek, hands-on, proactief

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04