https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/senior-trade-marketeer/
People Select

Senior Trade Marketeer

Vacature ingevuld
Senior Trade Marketeer
5+ jaar
Deventer | 03 apr

Wat ga je doen?

De Senior Trade Marketeer ontwikkelt de categorievisie van Duvel en zorgt voor de implementatie ervan in de retail. Jij bent een stevige gesprekspartner voor key klanten, die op basis van insights gedegen adviezen maakt waarbij je rekening houdt met de koers van de individuele retailers. Uitstekend cijfermatig inzicht is daarvoor noodzakelijk. Zo breng je bij retailers een objectieve blik op de biercategorie en dat maakt je tot een graag geziene gast. Tegelijkertijd versterk je daarmee de positie van Duvel in de markt. Jij maakt promotieanalyses en –beleid en zorgt voor succesvolle activaties in retail. Daarbij regel jij ook dat de buitendienst over alle juiste middelen (activaties, winkelmaterialen, etc) beschikt om de merken verder uit te bouwen.

Duvel Moortgat zoekt een Senior Trade Marketeer met een sterke persoonlijkheid die zowel strategisch als praktisch sterk is. Jij bent analytisch, maar kunt ook beleid opzetten en uitvoeren en bent eraan toe om je vak te komen “brengen”. Iemand met de juiste kennis en ervaring in trade en shopper marketing, die dit overtuigend en op de juiste manier weet over te brengen. Met deze expertise til jij de afdeling naar een hoger niveau. Je brengt structuur aan, hebt een heldere categorievisie en verankert het vakgebied verder in de commerciële afdelingen. De Senior Trade Marketeer stuurt een Junior Trade Marketeer aan, waarbij jij zorgt voor de juiste taakverdeling van trade marketing op basis van competenties.

Wat biedt de organisatie jou?

Een uitdagende rol en zelfstandige rol in trade marketing bij een eigenzinnig en gezond familiebedrijf dat de laatste jaren enorm is gegroeid. Een key positie om verder te werken aan de groei van het bedrijf. Werken met een fraai en gevarieerd premium merkenportfolio waarmee je als toonaangevende specialist in de categorie wordt gezien. Veel ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van een lange termijn strategie. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s die hun liefde en trots voor de merken elke dag uitstralen. Duvel kent een ambitieuze en fijne werksfeer waar veel samengewerkt wordt.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in trade marketing/category management in FMCG of retail
  • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en succesvol implementeren van een categorievisie, promotieanalyses- en beleid en activaties
  • Analytisch , ondernemend en resultaatgericht
  • Ervaring met Nielsen/IRi en GfK
  • Commerciële HBO+-opleiding, bij voorkeur in marketing
  • Communicatief vaardig: goed in presenteren en overtuigen
  • Energiek, hands-on, proactief

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04